Nogomet Stojalo Držalo Akril Žogo Zaslon Stojalo Košarka Nogomet Odbojka Stojalo Zaslon Pomnilnik Stojalo Držalo


Oznake: žogo zaviti, bowling žogo stojalo, žoga za košarko, nogomet, stojalo pleksi steklo, polnjene nogometno žogo, pleksi steklo, poroka, ruta, acryl znak, acryl ime.

€0.73 €0.98
  • Na zalogi
  • w35718



  • Material: Drugo
  • Oblika: nepravilna
  • Številka Modela: Prikaz Stojalo Za Tablice
  • Blagovna Znamka: nai yue
  • Slog: Ameriški stil
  • Poreklo: CN(Izvora)

Značilnosti:

1. Večnamenski: prikaz stojalo se lahko uporablja kot obraz navzdol, kot je žogo zaslonu, ali pa s sprednjo stranjo navzgor, da prikažete druge predmete, kot so okraski ali kipi, lepo prikaže različne predmete.

2. Čvrst material: To žogo zaslon stojalo je izdelano iz kakovostnih akrilnega materiala, nepremočljiva in non-strupeno za uporabo, trdno, trajno in trdno dovolj, da to ni enostavno, da bi prekinil, opore za trajne času uporabe.

3. Vsestranska uporaba: Ti nogomet stojala nosilci so primerni za gospodarstvo nogomet, nogomet, košarka, rugby žogo, softball, bowling kroglo, lahko tudi izkoristite te stojalo za shranjevanje spominek kroglice.

4. Ustrezne dimenzije: Ti akril žogo razstavna stojala so pribl. 12*8.6*6.4 cm, ki se lahko kosajo z najbolj vrste športov kroglice, primerna za gospodarstvo spominek žogo in vse športne žoge.

5. Izdelati načrt: Ti žogo stojala nosilci so izdelani z geometrijske oblike in gladek rob, ki lahko svoje športne kroglice ostanejo v mestu, ne da bi padli z lahkoto, imejte različnih športnih kroglice v organizirani.

Opis:

Oblikovanje izgleda profesionalno in se počuti poklicne za potrebe športnika.To je kot nalašč ali limited edition žogo imetnik, da bi vaš dom videti gladka in učinkovito.

Specifikacije:

Material: akril

Velikost: 12*8.6*6.4 cm

Barva: črna, pregledna (neobvezno)

Funkcija: kraj kroglice, okraski, skulpture

Paket Je Vključeno:

2pcs * Zaslon Stojalo za Tablice

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.


Napiši mnenje

Podobni izdelki