5-Pack-gnome Semena Starter Pladnji Sadika Pladenj (12 Celic na Pladenj) Vlažnost Nastavljiv Rastlin Kalivost Pladenj Planter Cvetlični lonček Z


Oznake: kovinski pladenj, hematit, zeleno cvet semena, hrane stojalo, avto start, toplogrednih krško polje, germin, plastični lonec pladenj, roža stojalo, rastlina seme.

€5.25 €13.45
  • Na zalogi
  • w35758



  • Številka Modela: A
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Plastični
  • Uporaba: Home DIY
  • Vrsta: Ročno Orodje Deli
  • Blagovna Znamka: ISHOWTIENDA

5-Pack-gnome Semena Starter Pladnji Sadika Pladenj (12 Celic na Pladenj) Vlažnost Nastavljiv Rastlin Starter Kit z Dome in Znanja Toplogrednih Rastejo Pladnji za Semena Raste Zagon

Značilnosti: 【Ni Več Poceni Material】: Primerjati poceni PVC materiala, Naše seme pladnji uporabite PP materiala za zračniki za uravnavanje notranje sadika pladnji temperaturah in vlažnosti, Nikoli ne prekine sovraštvo!!! 【Dobro Opazujte za Vsako Palnts Rast】: edini design na trgu - Visoka kakovost jasno, plastični pladnji semena rastejo kit, da je težko opazovati vaše rastline brez prekinitve procesa. 【Posodobljen Načrt za Rastline, Začenši 】:Z odtočno odprtino na dnu vsake celice za ustrezno drenažo, za enkratno uporabo in odličen način za spodbujanje lep in zdrav vrt.In Obleke. 【Popolna Velikost za Seme Starter】: 1.5"v Dolžino in 1.5"v Širokem/ vsak pladnji, ti seme pladnji so primerni za mala semena, kot so cvetje, zelenjava, sadje, paradižnika in drugih rastlin. 【Paket】: 5 x Semena Pladnja, 5 x Neprepustne Osnovno Pladenj, 5 x Vlažnost Dome, 5 x Rastlin Oznake.

A Mora Imeti za Vsako Vrtnarji Za semena, ki so tako občutljiva, da potrebujejo primeren prostor za povečanje sposobnosti za absorp vode in hranil.Naše kompletov lahko pomagajo izboljšati kalivost semena stopnje in preživetje, zato je treba za vsakogar, ki ima rad vrtnarjenje.Mi vam lahko pomaga začeti sejanje je enostavno in učinkovito.Vsaka celica je 1.5"x1.5", ki jih naredi veliko možnost za veliko različnih rastlin, kot so cvetje, zelenjava, sadje, paradižnika in drugih rastlin.Te celice pladnji, ki bo spodbujalo hitrejšo rast, tako da vaše seedings več dostopa do hranilnih snovi in veliko prostora.

Specifikacije: Pladenj velikost: 7"x5.5"x2" Cell size: 1.9"x2.1"x2" Osnovno velikost: 7.3"x5.6"x2.4" Dome velikost: 7.3"x5.7"x2"

Kaj U dobili: 5 x Semena Rastejo Polje 5 x Rastlin, oznaka 2 x majhen vrt orodja


Napiši mnenje

Podobni izdelki