Visoka Kakovost 15pcs Diamond Prevlečeni Kronske Žage Drill Bit Nastavite Rezalnik 6-50mm Za Keramične Ploščice Marmorja Stekla


Oznake: pila keramične ploščice, kako vinil rezalnik, Električno Orodje, , screwdrive bit set, hilda orodje, priročnik pritisnite, rezalnik papirja, etabli usmerjevalnik tabela, malo set svedrov, dleto lesa.

€10.01 €20.02
  • Na zalogi
  • w35930



  • Blagovna Znamka: isfriday
  • Številka Modela: Diamond Luknjo Drill Bit Set
  • Uporaba: Orodje Za Obdelavo Lesa
  • DIY Dobave: Polaganje ploščic
  • Vrsta: Vaje
  • velikost: 6-50mm
  • Poreklo: CN(Izvora)

Diamond Luknjo Drill Bit Nastavite:

Diamantni Svedri, so tudi vedeti, kot Diamantne Vrtalne Krone, Diamantne Kronske Žage ali Vezanje Diamantne Vrtalne Krone.Ti so pogosto imenuje Stekla Vrtanje ali Strešnik Vrtanje, vendar so veliko bolj vsestranski, saj so se uporablja za vrtanje stekla, keramike, porcelana, keramične ploščice, porcelan ploščice, apnenec, skrilavec, marmor, granit, kamen svetlobe, in steklenih vlaken.

Opis Izdelka:

TRAJNO ŽIVLJENJE: Diamant Luknjo Drill Bit Set je funkcija zelo težka in odlično stabilnost, da se razširi njeno življenjsko dobo

ŠIROKA UPORABA: Diamant Luknjo Drill Bit Set je primeren za steklo, ploščice, kamen, les, granit, keramika in porcelan

RUSTLESS, KOSI HITRO: Nikelj-platirani z diamant prah premaz ponuja vrhunsko zmogljivost in zmanjšanje moči.Podaljša življenjsko dobo.Ti diamantni svedri so odlične za izdelavo čisto in natančno luknjo.

SHARP & GLADEK REZ: Visoka kakovost, uspešnost, dolgo življenje - Odlično za izdelavo čisto in natančno luknjo.Vse bitov, ki se obdelujejo za nemoteno in natančno zaključek

UPORABA: Vrtanje Stekla, Ploščice, Steklenice, Bloki, Kozarce, iz steklenih vlaken, Porcelan Ploščice, Keramične, Skupine Mable, Granit Svetlobe Kamen.Odlično za izdelavo jih čisto in natančno luknjo na steklo in ploščice.

NASVETI: se Lahko uporablja s standardno električni vrtalnik (niso vključene), Vedno uporabite za mazanje (voda), v nasprotnem primeru diamantne vrtalne bodo spali.Opozorilo: Ni za uporabo na Betonskih ali za globinah po približno 1/2"; Voda je potrebna za mazanje, ko vrtanje.

HITROST UBIJA: Zmanjšano vaja hitrosti, nizko vaja tlak in povečane rabe vode, mazanje bo razširila drill bit življenje precej

Specifikacije:

Material: jeklo

Dobro Delovanje in dolgo življenjsko dobo.

Odlično za izdelavo čisto in natančno luknjo na steklo in ploščice.

Deluje bolje z električnim vrtalnikom (Razen v postavka).

Velikost(zunanji premer):

3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 18 mm, 32mm, 50mm

Neto Teža: približno 125g

Ki se uporablja v Industriji: Primerna za Kamen, Ploščice, Keramika, Steklo in Granit, itd Obdelave.Paket Je Vključeno:

1 Set x Diamant Luknjo Drill Bit Set ( 10 Kosov ).

1*OPP polje Opomba:

Prosimo, bodite prepričani, da želite dodati vodo, da se ohladi, če ga uporabljate.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.


Napiši mnenje

Podobni izdelki