Sončne Tresenje Glave Lutka Sončne Mahati Lobanje Avto Notranje Zadeve Okraski HalloweenCartoon Avto Lutka Nakit Halloween Darilo


Oznake: m3 smartband, ples ples, dekle sončne plesalka, dekor lobanje, sistem, maska grozno, avto silicij lutke, avto za, pena lobanje, junak tresenje glave avto.

€1.78 €2.92
  • Na zalogi
  • w37169



  • Glavni Material: ABS
  • Podpora: Dropshipping
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • velikost: about 5x5x10cm
  • Element Teža: 30g

Bullet Točk:

1、Sončne Tresenje Glave Lutka Sončne Mahati Lobanje Avto Dekoracijo Risanka Avto Lutka Avto Notranje Zadeve Nakit Halloween Darilo

2、kot Nalašč za noč Čarovnic Darilo, Otroci Igrače,doma Dekoracijo,Avto Dekoracijo itd.

3、Pretresite lutka dal na avto, desk ali ob postelji, dolgočasno ali utrujeni dan, da bi vam sreča, ko boste odvesti utrujenost, vsak dan, sijoč, tresenje glavo v ljubek način, vse, kar je najboljši razpoloženje

4、Podarite prijatelju darilo, ki je dal svoje družinske sreče, da vaš ljubimec presenečenje, in dodajte zabavo na dolgočasno potovanje.

5、iz okolju prijaznega smolo, da je anti-deformacij, colorfast za dolgo življenjsko dobo.Vrhunsko oblikovanje izraža neskončne zabave v vaše življenje.

Sončne Tresenje Glave Lutka Sončne Mahati Lobanje Avto Dekoracijo Risanka Avto Lutka Avto Notranje Zadeve Nakit Halloween Darilo

Značilnosti:

V skladu z načelom, optika, svetlobe, energije, ki se pretvori v kinetično energijo in se rezilo shake samodejno, tako dolgo, kot je sončna svetloba.tudi koristno za lajšanje oči seva, ki je zelo primerna za pisarniški material dekoracijo, dekoracijo doma in avtomobila dekoracijo.

Opis:

1. Toplo opomnik: Vsako polje je podano z obojestranski lepilni, ki je zelo zanimiv, ali je dano v avtu ali na namizju.

2. Kot nalašč za noč Čarovnic Darilo, Otroci Igrače,doma Dekoracijo,Avto Dekoracijo itd.

3. Pretresite lutka dal na avto, desk ali ob postelji, dolgočasno ali utrujeni dan, da bi vam sreča, ko boste odvesti utrujenost, vsak dan, sijoč, tresenje glavo v ljubek način, vse, kar je najboljše volje.

4. Podarite prijatelju darilo, ki je dal svoje družinske sreče, da vaš ljubimec presenečenje, in dodajte zabavo na dolgočasno potovanje.

5. Iz okolju prijaznega smolo, da je anti-deformacij, colorfast za dolgo življenjsko dobo.Vrhunsko oblikovanje izraža neskončne zabave v vaše življenje.

Parametri:

Ime izdelka: Sončne Mahati Lobanje

Velikost: približno 5*5* * 10 cm/1.96*1.96*3.93"

Teža izdelka: o :32 g

Glavni material: ABS

Moč: To je lahko absorbirajo sončno svetlobo in stresa glavo samodejno. (Nobena baterija ne zahteva. )

Pakiranje seznam:

Sončne Mahati Lutka X 1


Dawidxd200
2021-05-08
5/5
k

Napiši mnenje

Podobni izdelki