Varnost Oskrbe Podporni Pas Za Starejše Invalide In Poškodovane Pse Za Zadnje Noge, Zadnjica Podporo Pas Hoja Nosilec


Oznake: invalidnost pes vrečko, žaromet trak, pes skupno, opozorilo starejših, pes noge zaščitnik, vojska pes pas, zaviti oklepaj rami, usnje invalidnosti, zaviti oklepaj pes, zložljivi skuter invalidnosti.

€4.14 €5.25
  • Na zalogi
  • w37234



  • Material: oxford krpo, Mrežno krpo
  • Postavka Vrsta: Hoja Nosilec
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Nastavite Vrsto: No
  • Vrsta: Psi

Material:Oxford krpo, mrežno krpo

Velikost---Obseg Pasu---Ročaj Dolžina

S---21.26"---13.78"

M---23.62"--13.78"

L---27.56"---13.78"

XL---31.5"---13.78"

Značilnosti:

1. Iz oxford krpo materiala, trajno, bombažna podloga, zelo mehka in udobna, primerna za pse obrabe, z dolgo debel zanko in mehki ročaj, ki ne drsi, močan in vzdržljiv.

2. Nazaj na noge podporo pas je zasnovan tako, da bodo prijatelji, ki ne morejo mimo stopnic, ki imajo težave pridobivanje in izklop avto, potrebujejo pomoč pri hoji in so v nevarnosti padca.

3. Če se poškoduje, ali trpijo zaradi ortopedskih bolezni ali artritis, degenerativne myelopathy ali drugih izčrpavajoče psi, vam lahko pomaga vaš starejši pes hoditi in vzpenjanja; idealen pomožne zanko lahko uporablja po ortopedski operaciji psa vrniti.

4. To se lahko zvije in buckled za priročno shranjevanje.Pas je mehko in močan, zdrav in lahko potekala bolj trdno, in to traja le nekaj sekund, da zagotavljajo podporo za vašega psa.

5. Pomožne pasu ne bo vas ovirajo, ko ona potrebuje, da "hoditi", in ga je mogoče enostavno odstraniti, ko je potrebno.Po uporabi preprosto zložite in ga v prenosni torbi.Pralni stroj.

Paket Vključuje:

1 x telovnik pasovi

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami.

2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

3. 1.00 cm=0.39"


Napiši mnenje

Podobni izdelki