St Patricks Day Blazine, Prevleke za Dom Dekor Zeleni Buffalo Preverite Srečen Dekor St Patricks Day Vrgel Blazine Okrasne


Oznake: navaden trenirko, plašč novorojenčka, buffalo kariran, 18 x 18 blazino pokrov, patrick star plišastih, san patrick dan, iskalnik sob, odejo, vrgel, legging kariran, zelena listna blazino.

€0.98 €1.92
  • Na zalogi
  • w37388



  • Blagovna Znamka: Serenable
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis:

Naš vzglavnik prevleke so primerne za vložke do 18 x 18 cm ali manj.Vzorec je le na sprednji in nazaj, je prazno.

Odličen dodatek za 's Dan okraski - Naš 's Dan blazino zajema pomoč, lahko hitro spremeni 's Dan okraski.Edinstven 's Dan element modela je zelo dobro ujema z 's Dan dekoracijo.

Super počitnice darilo - 's Dan dekoracije z odlično kmečki slog, je treba za vašo družino in prijatelji.

Udobna, trpežna in dobro izdelana - kakovostno dihanje perilo in ročno izdelan postopek, da bi bilo udobno, trajna in lepa.Pralni stroj, ročno stroj.Vzorec, ki ne zbledi.Visoka kakovost skrivnih zips za eleganten videz.

Lepo darilo - To je popoln okras za 's Day.Zagotavlja tudi lepo darilo za družino in prijatelje.To se lahko uporabljajo za dekoriranje spalnica, dnevna soba, jedilnica, študija, posteljo, kavč, blazine, stol, itd.

Specifikacija:

Velikost: 44x44x1cm / 17.32x17.32x0.39inch

Paket Vključuje:

1 Kos St Patricks Day Blazino Pokrov

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek,dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!


Napiši mnenje

Podobni izdelki