2L 64OZ 3.8 L 128OZ Tritan Galono Vode Steklenica Z Flip-Flop BPA Free Drink Steklenice Prenosni Šport telefon Stojalo Jug


Oznake: herbalife prehrana steklenica za vodo, galono vode, pitne steklenice 2 2l, kawaii steklenica za vodo, bottl vode, kovinski galono steklenica za vodo, cvetlični bpa free steklenico, 5 galono vode, stekla jug pokrov, električni vode jug.

€4.43 €8.05
  • Na zalogi
  • w37724



  • Drinkware Tip: Steklenice Za Vodo
  • Certificiranje: CE / EU
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis

100% čisto nov, visoko kakovost

Specifikacija:

Material: TRITAN / PETG, BPA free

Velikost Izdelka:

2000ml: 12 * 12 * 33 cm

3800ml: 14 * 14 * 36 cm

Barva: kot prikazano

Funkcija:

Navdihujočih citatov in čas znamk:

Ta steklenica je navdihujočih citatov in časovne žige, ki se lahko popolnoma pomoč pijete vodo vsak dan in vas spomnil, da ostanete hidrirani.Ustrezno vodo lahko bolje pomagal doseči vaše fitnes cilje, vključno z izgubo telesne mase, mišična rast, in splošno zdravje.

Velika zmogljivost in kreativna zasnova:

Velike zmogljivosti lahko zagotovi, da ste dopolnitev vodne izgube po vadbi.To je dovolj velika, da ni nobene potrebe za pogoste vode dopolnitev.Gibljivo silikonsko slame z ukrivljeno silikonski delov je enostavno za uporabo.Zunanji nedrsečo modela cup stene vam lahko pomaga držite jug več namestite stabilno.

Brez bisfenol & prenosne:

Živilskih okolju prijazno večkratno uporabo Tritan copoliestri plastike, 100% bisfenol A in nestrupeno, brez kemijske vonj, da se zagotovi, da pijemo zdravo vodo.Ne samo prah-dokazilo, ampak tudi neprepustnih, lahko enostavno vzamete kamorkoli.

Multi-barvni idealno darilo:

Obstaja veliko barv za vas, da izberejo, in to je tudi idealno darilo za prijatelje, družino in kolegi, da se motivirati, da ostanejo hidrirani in zdravo.

Opozorilo: Ni primeren za pomivalne stroje!Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas in vam bomo poskušali naše najboljše, da pomaga rešiti problem.

Kakovost prvič, zagotavljanje najboljših storitev.Stranke so naši prijatelji.

Eleganten design, 100% popolnoma nova in visoke kakovosti!

Opombe:

1. Za fotografije, prosimo, dovolite rahlo kromatične aberacije

2. Zaradi ročnega merjenja, velikost je lahko različna

Paket Je Vključeno:

1pc steklenica za vodo

Dragi kupec,Dobrodošli v naši trgovini.če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!


Napiši mnenje

Podobni izdelki