Vrtnarjenje Delovne Rokavice Anti-statični Dihanje odporni na Obrabo, Delovne Rokavice Nepremočljiva, ki je Primerna Za Kožo, Udobno


Oznake: čopič rezalnik najlon, za vrtno orodje, lol, palčniki, žago cev za gorivo, stihl orodje, doorek palčniki, vrt ročno orodje, palčniki, rokavice brez prstov, navitje za brivnik, vrt rack.

€0.46 €0.92
  • Na zalogi
  • w39903



  • Vrsta: Vrtno Orodje Deli
  • Poreklo: CN(Izvora)

Vrtnarjenje Delovne Rokavice Anti-statični Dihanje odporni na Obrabo, Delovne Rokavice Nepremočljiva, ki je Primerna Za Kožo, Udobno

Značilnosti: 1. Mehko in brez vonja: iz poliester PU materiala, rokavice, so anti-skid, nepremočljiva in ne bo postalo trdo pod nizko temperaturnih pogojih.Rokavice so izdelani z uporabo napredne proizvodne tehnologije.Primerni so za kožo, udobno in brez vonja.

2. Non-slip in dihanje: Uporaba dvojno plast lateksa namakanjem proces, rokavice non-slip in dihanje.Rokavice lahko absorbirajo znoj in ohraniti svojo roko kul.Voditi kul poleti in pozimi toplo, primerna za vse delo in udobno nositi.

3. Zaščitna Funkcija: rokavice lahko zaščitite svojo kožo pred poškodbami, ohranjati roke in nohte čiščenje, ko vrtnarjenje ali opravljanjem gospodinjskih opravil.

4. Primerna za kožo: rokavice imajo gole občutek in je prijazen do zaslona na dotik!Sedaj lahko izdajo te opomnike na vaš pametni telefon brez vzletanje vaše rokavice!V ribištvu, ki jih zagotavlja oprijem tistih, ribe in varstvo pri menjavi kljuke!

5. Odlično darilo za vse vrtnar: To veliko rokavice so odličen dodatek za vsak vrtnar kit.Pa lahko zmanjša ročno utrujenost in nelagodje.

Specifikacija:

Ime: Vrtnarske Rokavice Za Zaščito

Material: poliester PU

Tip: non-enkratno

Velikost: S, M, L, XL

Področje uporabe: proizvodne, vrtnarstva, ribolov, kmetijstvo, itd.

Seznam Vsebine:

1 Par Rokavic


Napiši mnenje

Podobni izdelki