Avto Okostje Difuzor Zlo Lobanje Trio-Kip, ki Kipi z Avto osvežilcev Zraka 3pcs w/ freshener Kot Avto aromaterapija osvežilcev zraka


Oznake: doma decore lobanje, dekor lobanje, okostje psa, Maskota, poklicni freshener, sveče okostja živali, signet lobanje, smole lobanje, vrt gnome, body paint spray pištolo.

€2.89 €4.44
  • Na zalogi
  • w40246



  • Material: Smole
  • Tema: Maskota
  • Slog: Ameriški stil
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Je Pametno Napravo: No

Avto Okostje Difuzor,Zlo Lobanje Trio-Kip, ki Kipi z Avto osvežilcev Zraka 3pcs

Izdelek D escription

1. Ta T wist na klasičen, slišati, govoriti, ne zlo je dal s lobanje.To je brez vida, ni ugrizi, št lobanje in kul T wist na klasičnih opice.Ta lobanja kos je treba imeti za ljudi, ki so v lobanje. 2. Srčkan lobanje design krasi vaš avto in prostor, in to je tudi aromaterapija funkcija za čiščenje zraka v vašem avtomobilu in prostor (če je zrak je osvežujoč).To je, kot vonj, ki odkrivajo bay, hahahahahaha, to je odlično darilo za lobanja ljubitelje 3. To je rojstni dan darilo za prijatelja, ali pa, da okrasite svojo sobo.Tri lobanje z deodorant Narejen iz materiala premije, trpežne in trajne. 5. Prihaja z osvežilcev zraka, najboljši dekoracijo za vaš avto.

Značilnosti :

1. Ta T wist na klasičen, slišati, govoriti, ne zlo je dal s lobanje.To je brez vida, ni ugrizi, št lobanje in kul T wist na klasičnih opice.Ta lobanja kos je treba imeti za ljudi, ki so v lobanje. 2. Srčkan lobanje design krasi vaš avto in prostor, in to je tudi aromaterapija funkcija za čiščenje zraka v vašem avtomobilu in prostor (če je zrak je osvežujoč).To je, kot vonj, ki odkrivajo bay, hahahahahaha, to je odlično darilo za lobanja ljubitelje. 3. To je rojstni dan darilo za prijatelja, ali pa, da okrasite svojo sobo.Tri lobanje z deodorant.Narejen iz materiala premije, trpežne in trajne. 5. Prihaja z osvežilcev zraka, najboljši dekoracijo za vaš avto.

Opomba :

Dejanske barve se lahko nekoliko razlikujejo od slike zaradi različnih monitorjev in svetlobnih učinkov.Ker je meritev z roko, velikosti, ki so prikazane se lahko razlikujejo od 1 do 3 cm.

Opis:

Material: smole.Dimenzije: 5.5 x 3 cm.

Izdelki vključujejo:

3-delni avto lobanje aromo difuzor nastavite,1x freshener


Napiši mnenje

Podobni izdelki