Ime po meri Par Čevljev-sponke Prilagojene Nakit Odraslih Prosti čas Superge, Čevlje Oznake iz Nerjavečega Jekla tovarniška ploščica Brezplačna Dostava


Oznake: moški zavezat, necklac, bide, tuš spray, oseba, cevelj ženske, d sponke, nakit za ženske set, ebf1a2gbu, košarka staljene, oznaka.

€3.56 €10.17
  • Na zalogi
  • w4289



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Fine ali Moda: Moda
  • Kovine Tipa: Nerjaveče Jeklo
  • Obliko\vzorec: Pismo

Opozorilo

1.Dragi, ko kupite nakit, boste morali, da pustite sporočilo po vrstnem redu, ali mi pošljite ime in pisavo, ki jo želite prilagoditi (npr. Ime: Alica, pisave 2 ), če želite le povejte nam, ime, vendar niso imeli pisave, Bomo prilagoditev pisave za vas glede na privzete pisave .Če ne boste tudi povejte nam vaše ime, bo ladja privzeto.Ko misliš, da je, ne skrbite, še vedno lahko obrnete na nas in bomo še naprej, da prilagodite to za vas.

2.Dragi smo ponavadi pošljete vaš paket v roku 7-10working dni (razen prazniki, vikendi in druge posebne okoliščine) Q&A

Q1:Kako kupiti po meri nakit?

A1:Dragi, ko kupite nakit, boste morali, da pustite sporočilo po vrstnem redu, ali mi pošljite ime in pisavo, ki jo želite prilagoditi (npr. Ime: Alica, pisave 2 ), če želite le povejte nam, ime, vendar niso imeli pisave, Bomo prilagoditev pisave za vas glede na privzete pisave .Če ne boste tudi povejte nam vaše ime, bo ladja privzeto.Ko misliš, da je, ne skrbite, še vedno lahko obrnete na nas in bomo še naprej, da prilagodite to za vas.

Q2:, Ko bo ladja na parceli ven ?

A2.Dragi smo ponavadi pošljete vaš paket v roku 7-10 delovnih dni (razen prazniki, vikendi in druge posebne okoliščine)

V3:Kaj vam je ladja skozi?

A3:Smo običajno ladja glede na način dostave se odločite, (včasih tudi druge načine pošiljanja se lahko nadomesti drugih razlogov).Seveda, mi bo odvisna tudi od količine naročila.Če vaše naročilo je več kot 150$ , lahko nudimo brezplačno ekspresna dostava ( Razen za oddaljenih območjih) V4:ali ponujate padec ladijskega prometa?

A4:Seveda Dragi, smo lahko padec ladijskega prometa, brez kakršne koli promocijske informacije, računi, cene, logotipi, itd.Ne skrbite,

V5:Kako preveriti svoj paket sledenje podatkov (ali ne morete najti svoj paket)?

A5:Če želite, da se pozanima o svojem paket ali ne morete najti sledenje podatkov paketa, ne skrbite, najboljši način je, da se obrnete na nas , bomo ravnali z njim v času, ko sem videl podatke (včasih ne bo odgovor zaradi časovno razliko, prosimo, bodite potrpežljivi, počakajte)


Nkshajink
2021-05-02
5/5
I love them
Igorpopugaev3
2021-05-02
5/5
Cute

Napiši mnenje

Podobni izdelki