Školjko Sedeža Kritje Absorpcije Vode 3Pcs Nastavite Preproge Sodobno Dekoracijo Doma Kopalnica Anti-Slip predpražnike Tiskanje, Vzorec Preprogo


Oznake: xr pit bull primeru.

€13.22 €26.45
  • Na zalogi
  • w44845



  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Slog: Tri-delni set
  • Blagovna Znamka: YIMENG
  • Material: Bombaž Linter
  • Za enkratno uporabo: No
  • Vrsta: Suknji Wc Primeru
  • Številka Modela: WWMMM705

Značilnosti izdelka:

1.Enostavno absorbirajo vodo,Dobro anti-slip učinek. 2.Okolju prijazno tiskanje in barvanje, brez vonja, brez škodljivih snovi. 3.Mehko in udobno, dobre absorpcije vode, odporne na obrabo in trajne. 4.Skrbno šivanje robov za zagotavljanje kakovosti izdelkov in daljšo življenjsko dobo. 5.Enostaven za čiščenje, je mogoče oprati neposredno v pralnem stroju ali ročno, brez izginja.

Tehnični podatki:

3-delni set (Pravokotnik mat + U-shaped wc mat + Wc sedeža) Pravokotnik mat : 45x75 cm .U-shaped wc mat : 40x45 cm.Wc sedeža nastavite : 38x40 cm.Opomba: 1 inch = 2.54 cm ,podatki samo za referenco, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Izdelek Spredaj:

Natisnjen vzorec, okolju prijazen, brez vonja, svetlo, močan, stroj, ne blede.

Izdelek Materiala:

Poliester materiala,mehko in udobno, okolju prijazen in zračen.

Hemming Postopek:

Robovi izdelka, ki so bile skrbno sešiti za zagotavljanje kakovosti in dolgotrajno uporabo.

Izdelek Nazaj:

Non-woven non-slip dnu, z dobro anti-slip učinek.odporne na obrabo in trajne.

Školjko Sedeža, Pokrovček Nazaj:

Gume pasovih, ki so dodane na zadnji strani, ki so elastični in fino šivala za zagotovitev trdnosti.

Dostava Navodila:

1.Bomo ladja v roku 2-3 delovnih dni po plačilu uspešna. 2.Poskrbite, da vaš naslov in telefonska številka sta pravilna, preden se odločite za nakup. 3.Carinski v nekaterih državah ali regijah se bo izvajanje naključnih pregledov in vizitko, ki jo po telefonu.

O velikosti: Zaradi ročnega merjenja, velikost, je lahko napaka 1-2 cm, hvala vam za vaše razumevanje.O color: Zaradi različnih monitorji, barvni imajo le malo razlik, hvala vam za vaše razumevanje.O embalaža: Zaradi embalaže težave, je morda nekaj gub na preprogi.Tako dolgo, kot je gravitacija uporablja za preproga za 1-2 dan, nabrati bo izginila, ali pa bo izginila samodejno po določenem obdobju uporabe.

Smo iskreno upamo, da vam lahko nam dobro oceno.Potrudili se bomo, da izboljšamo kakovost naših izdelkov in storitev.Če imate kakršnakoli vprašanja, lahko klepetate z nami ali pustite sporočilo na spletu in jo bomo odpravili, dokler ne boste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.


Napiši mnenje

Podobni izdelki