Zlato Je Povečal Iz Nerjavečega Jekla Domači Čaj Infuser Filter Področju Svoboden Listov Zelenega Čaja Cedilo Za Vrč Čajnik Teaware


Oznake: zlato cedilo, kitajski zeleni čaj, zajemalko cedilo, pokal bela, mini čajnik, publix cedilo čaj, čajnik čaja, trendy cedilo čaj, cedilo čaj, hrana parnik.

€2.67 €4.24
  • Na zalogi
  • w52167



  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)

(1)EDINSTVEN DESIGN - Ultra fine očesa zagotavlja delcev, prosti kuhanje, natančnost, prebijanje, fine filtracije.Ta čaj infuser z majhnimi obliko, ki se lahko uporablja za drobiž listov čaj v čajnik, teacup.itd.

(2)MOČNO FILTERABILITY - Žogo glavo je močno filterability, ki se lahko uporablja za filtriranje sestavine, zdravil, materialov, čaja, začimb, vroče lonec materialov, ginseng tablet, itd.

(3)ROČAJ DESIGN - Prenosne dolg ročaj načrta, ki podpira jeklo je popolnoma prilagodljiv, enostaven za uporabo.Uživajte čaj milino, da so vaše roke čiste, ni treba skrbeti za vaše roke bodo dobili mokro.

(4)TRAJNO IN TRMAST - Čaj listi cedilo, da je narejena iz nerjavečega jekla materiala, trajno in trmast, brez rje, visoka trdota, ne enostaven za preoblikovanje, varno in zdravo, enostavno čiščenje.

(5)FLEKSIBILNO DELOVANJE - Žogo oblikovane glave, neto rokav je tesno zaprto in sklepih so tesno z jeklenimi žeblji, ni lahko svoboden.Enostavno odpiranje in zapiranje.Delovanje po eni strani zelo priročno in praktično.

Material:stainless_steel

Teža:37.0 g

Velikost: 18*5 cm

Material: nerjaveče jeklo

Barva: rose gold

Čaj puščanja*1

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.


Oblarchi
2021-03-27
5/5
wife happy quick postage
R M S78 10
2021-05-31
5/5
as before perfect and quick post

Napiši mnenje

Podobni izdelki