WiFi Smart Svetlobe Led Downlight, Stropne Svetilke Pisane RGB Kul+Topla Bela, Wake-Up Združljiv Z Alexa In Google Pomočnik


Oznake: ležišče smart, 1 w high power led, vložki plafonds led, led spot, led vložki alexa, Spot, žarnica smart, roof light led, bambus led, cigare baklo.

€10.16 €16.66
  • Na zalogi
  • w52215



  • Certificiranje: CE, ROHS
  • Moč Strpnost: 5%
  • Je Zatemniti: Da,
  • Vir Napajanja: AC
  • Garancija: 2 leti
  • Napetost: 90-260V
  • Blagovna Znamka: FCMILA
  • Vrsta: Downlight
  • Številka Modela: CD007
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Uporaba: Jedilnica
  • Material: Aluminij
  • nadzor aplikacij: smart življenje

WiFi Smart Svetlobe Led Downlight, Stropne Svetilke Pisane RGB Kul+Topla Bela, Wake-Up Združljiv Z Alexa In Google Pomočnik

Specifikacija:

1)Ime:Smart downlight

2) Napetost:AC85-265V

3)Watt:10W(RGB:4,5 W Bela:6W)

15W(RGB:6W Toplo bela+Cool bela 9W)

4)WIFI Tyep:Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n

5)Premer:12 cm

6)Izdelki Velikost: 120*55*120 MM

7)Izdelkov Življenjska doba:≥30000H

8) APP ime : Smart Življenje

9) Material: AL+PC

10) Luknjo velikosti: 8-10 cm

11)Light color: RGB+Toplo Bela+Cool White

Smart WIFI Downlight, Predvsem Funkcija:

【Ura In Zbudi 】vaš Urnik žarnica za vklop ali izklop ob določenem času.Zbudite zjutraj do vaših najljubših barv.Prišel domov, svetlo in dobro osvetljen doma.Med počitnicami, da je videti kot nekdo, ki je doma, tudi ko niste.Prevzamejo nadzor nad vaše razsvetljavo iz Pametnega telefona ali Tabličnega računalnika.App vam omogoča, da nadzirate eno svetilo ali skupino svetil in nadzor nad njimi skupaj.

【RGBW Zatemnitev 16 milijoni svetlobe, barv lahko izbira】lahko uporabite APLIKACIJO prilagoditi različnih barvah po različnih prizorov ali različne potrebe, skoraj 16 milijonov barv skupaj.

【Glasovni Nadzor 】 Združljiv z Alexa in Google Pomočnik.Uporabite preprost dialog za nadzor luči in sprostitev vaših rokah.Lahko nadzor nad tem trenutku svetlobe za zvok.

【APP Inteligentni Nadzor】Smo lahko na daljavo nadzor in delo z Alexa.2.4 GHz WiFi frekvenčnem pasu signal samo, ne z 5 GHz za boljše oddajanje območju.

Daljinsko Upravljanje Funkcija

Še niste doma, lahko nadzirate vaš smart žarnica on/off s telefonom prek Smart Življenje App.Enostavno nastavite urnik za vaš pametni žarnico.Prilagodite vaš dom light sistem, kot je nastavitev luči, da pridejo na ob mraku ali izklopite na sončni vzhod.Ustvarite lahko skupine za vse vaše smart balon in nadzor nad njimi, vse z enim samim ukazom.Deluje z 2,4 GHz Wi-Fi.

Glasovni Nadzor

Nadzor vaš pametni žarnica preko telefonskega z Amazon Alexa, Google Pomočnik .Daj glasovni ukaz za vklop/izklop ali dim/polepšajo vaš luči, tudi stikalo vaš luč določene barve, kot jih potrebujete.Ne hub zahteva, in enostaven za namestitev.Ne potrebujete naročnino.

Časovnik & Zjutraj Barve Funkcija

Vaš urnik WIFI downlight za VKLOP / IZKLOP na vnaprej določenem času ali barve.Naj vaša najljubša barva wake up ali spravil spat, začetek lep dan od trenutka, ko se zbudi, je zelo dobra za otroke, ki odraščajo.

Varčevanje Z Energijo&Široko Porabo

Z LED tehnologijo, to žarnico, bo prihranek do 60% energije v primerjavi z običajnimi žarnico.Shranite električne energije napolnite z najnovejšo tehnologijo osvetlitve.Ta žarnica lahko uporablja kjerkoli potrebujete pisane luči, kot so doma notranjo razsvetljavo, hotel, soba za sestanke, muzej, restavracije, bar, kavarna, počitnice dekoracijo, rojstni dan.


Sergey Aseev 67
2021-06-02
5/5
Free! By accident one of the hotelok worked and after 1,5 weeks the lamp came. Connects in a minute to a smart house, you can change shades, brightness and other nichtyaki. I recommend to unscrew the muzzle and plate with LEDs to glue on the thermal conductive glue to the body (I had a chatter). Very satisfied
Temageshtarev
2021-06-15
5/5
Free) connected quickly, modes a lot, children play perfectly simply) we will try to use as a night light

Napiši mnenje

Podobni izdelki