2PCS Prostem Preživetje Vrečko, v Sili Bivy Sac, Spalna Bivvy Vrečko, Prostem Kampiranje/Pohodništvo Odejo, Toplotna Izolacija, Sac


Oznake: bivvy vrečko pack, l spalna vreča, diy bivy vrečo, avto sili vrečko, vreča za spanje, pohodništvo dodatki za otroke, veliki sili odejo, radio preživetje, na prostem orodje, osnove bivvy.

€9.32 €35.85
  • Na zalogi
  • w54276



  • Material: mylar
  • Prikrivanje Velikost: Odprla dimenzije 200cm x 120cm( 79 x 47in )
  • Barve: Oranžna, Zelena, Prikrivanje, zelena
  • Prizori: Kampiranje, Kampiranje, Pohodništvo, Pohodništvo, Potovanja, nesrečah, zunanji sur
  • Zelena Velikost: Odprla dimenzije 200cm x 120cm( 79 x 47in )
  • Oranžna Velikost: Odprla dimenzije 210 cm x 90 cm( 82 x 36in )
  • Teža: 120g/0.265 lbs
  • Ime Izdelka: sili nepremočljiva spalna vreča, Preživetje Spalna Vreča, preživetje prestavi
  • Vrsta: Sili Odeje
  • Poreklo: CN(Izvora)

2nahrbtnik Sili Spalne Vreče Lahek in Kompakten Vrečo Preživetje Spalna Vreča Nepremočljiva Toplotne Odejo Preživetje Prestavi

Opis izdelka:

Ultra Lihgtweight in Kompakten Torbe:dovolj Majhna, da se prilega v dlan svoje roke,To Bivy preživetje spalna vreča prihaja navite znotraj priročno najlon stvari vrvico za zavezovanje vreče vrečo, tako da ga lahko shranite skoraj kjerkoli.Dimenzije: 36 * 84 cm; Lahek ob 4.6 oz, to je enostaven za prevoz.

Bivanje Toplo in Živi v Exreme Pogojih:Bivy sili spalna vreča služi kot vaš sili odejo, preživetje zatočišče, in sili bivy vrečo vse-v-enem.Zgrajen za nujne primere in preživetje, imate možnost, da pokličete za pomoč pri uporabi 120-decibelov preživetje piščalka in svetlo oranžno barvo opozorila reševalci.V Bivy je pomembno orodje za zagotovitev, da ostanete živi v sili.

Narejen za Nujne primere:Večnamenski uporablja kot preživetje sili vrečko, poncho, zatočišče v sili in več.Vaše preživetje torba je izdelana iz materiala mylar z solza in punkcijo odporna prevleka tako, da stoji do ekstremnih pogojih.Lahko se uporablja za preprečevanje in boj podhladitve z zmanjšanjem toplotne izgube od osebe je organ, za kritje poškodovane žrtve, da bi vam pomagala zmanjšati šok.

Na prostem Essentials:Lažje kot v sili prostor odejo, Samo potegnite ven stvari vrečo, začela izvajati in se povzpeti v notranjosti.Sili spalna vreča se lahko uporablja kot spalna vreča linijskih, da vaše telesne temperature.To bivy vrečko je majhen in lahek, enostaven za prenašanje in shranjevanje.A mora imeti šotor kampiranje, ko kampiranje, trail, maratonov, taktične orodja pripravljavca in potovalni komplet prve pomoči.

2nahrbtnik Oranžna sili Torbe:Paket 2pcs sili spalne vreče.Ta torba je ne enkratno uporabo vrečko.Po vsaki uporabi, morate skrbno krat, da bi uporabili to še enkrat.Uporablja se lahko samo po sebi v nujnih primerih ali kot linijske za vas redno spalna vreča.Svetlo oranžna zunanjost je enostaven za spot, tudi v slabem vremenu, ki pomaga reševalci poiščete.

Zaščita Pred Dežjem, Vetrom , Snegom Vaše nepremočljiva in windproof preživetje bivvy torba je narejena iz ekstra-debela solza & punkcijo odporna pe materiala z zaprti šivi, zaklepanje iz težkih vremenskih za kritje & zaščito v najslabših razmerah.

To sili spalna vreča se lahko odraža tudi do 90% svoje telesne toplote, tudi če ste nenadoma naletijo na vetrovno, deževno ali zasneženem vremenu, v sili odejo, lahko zaščiteni pred mrazom in močan veter.Bolje, da uživajo zabavno dejavnosti na prostem.

Ali ste vikend pustolovec ali outdoor športne navdušence, da se pripravijo je temelj vsakega varno potovanje.Ne skrbite o tem, da so obtičali na prostem več.

V resnici uporablja, so skoraj neomejene, kot dež, poncho, signal v sili , odtenek kritje, ribolov lure, ptica repelenti, zatočišče v sili, spalna vreča linijskih ko kampiranje, pokrovnost tal na koncertu, bivak vrečo, veter oken, roko zanko, bivy, zbiralnik, taljenje snega posodo, itd.

SPECIFIKACIJA

Material: mylar

Barva: Oranžna,Prikrivanje, zelena

teža:4.88 oz

Velikost:

Oranžna:Odprla dimenzije 210 cm x 90 cm( 82 x 36in )

Prikrivanje:Odprla dimenzije 200cm x 120cm( 79 x 47in )

zelena:je Odprla dimenzije 200cm x 120cm( 79 x 47in )

PROSIMO, DA NAM 5 ATARTS ČE ZADOVOLJEN!

Plesae obrnite na nas ASAP, če niso izpolnjeni,vam bomo ponudili najboljše storitve, dokler ne boste zadovoljni!

Če ste zadovoljni s Predmeti,najem, ne pozabite nas pusti 5 ZVEZD, kot spodbudo

VRNITEV PROCES

Vrnitev→Stik z nami ASAP→Skladu z returnrules→Trgovec se strinja,→Kupci vrniti→Uspeh

Vrnitev→Stik z nami ASAP→Ne ustrezajo returnrules→Trgovec ne strinja→Platforma za posredovanje→Poslovanje odgovornost→Kupci vrniti→Uspeh

returnrules→Trgovec ne strinja→Platforma za posredovanje→Kupci odgovornost→Neuspeh

STORITVE ZA STRANKE

PLAČILO:

Sprejemamo alipay tukaj

Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor, DEPOZITNI

DOSTAVA:

Pozornost,Prosim!

smo mednarodno prodajalec obliki Kitajske celine

Prosimo, bodite Potrpežljivi!

smo ponavadi offfer standard intrnational letalom.To lahko dvoboj 10 do 25 delovnih dni za dostavo.če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo,prosim, obrnite na nas.bomo odgovoriti v 24 urah zaradi časa, razlika med nami.

GARANCIJA IN JAMSTVO:

3 mesecev Garancije.Nakup z zaupanjem!

če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element,ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

če element je v okvari po 3 mesecih,se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

POLITIKA VRAČANJA:

Če imate kakršno koli vprašanje ali obstaja kakršen koli problem element,prosimo, pošljite nam e-ASAP,se bomo potrudili, da odpravite težave ASAP.Prepričani smo, da dobra komunikacija bo rech dober rezultat,Stranke izpolnjujejo je za nas zelo pomembno!

PIŠITE NAM:

Naš Delovni Čas:9:00 do 6:00 PM(Kitajska čas)12:30 AM do 12:30 PM(GTM čas)

Vsako vprašanje, ki je pozdravil,bi se odgovor, ki ga kot sonn, kot smo lahko.

DRUGE POLITIKE:

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 2 delovnih dni.Če ne receiveour odgovor,vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej

Prosimo, da nam priložnost, da slove težave, preden nevtralne ali negativne povratne informacije!

Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.


David Loquito93
2021-04-30
5/5
The material is thin, I do not know how it has mechanical strength.
Tevinrocrando
2021-05-22
3/5
As soon as we unload we feel that it will tear as soon as we use it. I was expecting better
Treehugger 50
2021-05-04
5/5
Well received, but why is it more expensive than the one I bought after this one
Kristin Perry
2021-07-18
5/5
Came to Irkutsk for a month, in the case did not try, the size of the palm, it is convenient to take with you, in the case, did not turn around,, as, try on the bike)
Aleksandr Braga1997
2021-04-19
5/5
Corresponds to the description. Promptly sent! thank you!

Napiši mnenje

Podobni izdelki