5Pcs Kruh Cutter Set Replacable Obračanje Ukrivljen Kruh Toast Slicer Maker 304 nerjaveče jeklo Stroj s Leseni Ročaj


Oznake: kruh toast slicer, svež kruh bin, kruh rezalnik, typex, peko kruha, pladenj za hlajenje, medved polnilnik, svež kruh blazine, kruh pralni veslo, velik hladilnik za hlajenje, kruhovi rezini.

€2.91 €4.84
  • Na zalogi
  • w54340



  • Komplet Število: 1
  • Funkcija: Na zalogi, Okolju Prijazno
  • Certificiranje: CIQ
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Številka Modela: kruh rezalnik
  • Peko & Pecivo Orodja Tip: Pecivo, Rezalniki

5Pcs Kruh Cutter Set Replacable Obračanje Ukrivljen Kruh Toast Slicer Maker 304 nerjaveče jeklo Stroj s Leseni Ročaj

Bullet Točk: 1、pomembno Orodje: ukrivljeni kruh rezalnik je nepogrešljivo orodje za vse peko kruha.Uporablja se za testo, pridobljenih pred peko, da bi dosegli vrhunsko pečica vzmeti, daje vaš kruh lepo in strokovno videz.

2、Enostaven za Uporabo: Uporabo visoko kakovostnih lesenih in ročaj načrta, kruh rezalno orodje, ki je enostavno za uporabo.No rezanje je potrebno, rezultat je zelo lepo, in to je dobro orodje za kruh, peciva, sladice!

3、Replacable in Obračanje: kruh rezalnik lahko postavi v usnje primeru, da zagotavljajo boljšo zaščito.Lahko se uporablja večkrat, da ščiti rezilo in ostane čista, in je lahko tudi preprečite telesne poškodbe.Super dvorezen nož je enostavno zamenjati in zavrtite, tako da jih lahko uporabite pred zamenjavo štirih vogalih.

4、Z 5PCS Rezila: Naš kruh rezilo komplet vsebuje 5pcs enostavno zamenljiva rezila iz nerjavečega jekla.Poskrbeti morate samo za to, da bend nekoliko, izbruhal stari rezalnik, in nato nalijemo v nov rezalnik.Bodite prepričani, da ročaj noža previdno, ker lahko prereže kožo, ne počuti.

5, Dobro Stabilnost: Vgrajen dobro stabilnost, kruh rezalnik ne bo drsnik in tresenje, niti se ne bo palico v obraz.To je oster in enostaven za zmanjšanje nemoteno, ki je odličen nadomestek za staro rezalnik.

Specifikacija:

Material: 304 nerjaveče jeklo in gume, leseni ročaj

Seznam Vsebine:

1 * Leseni Ročaj

5 * Nadomestni Rezalni

1 * Zaščita Usnjena Torbica


Napiši mnenje

Podobni izdelki