24pcs Sladkarije Barva Ponaredek Nohti Za Ženske Rdeča Roza Golih Dolgo Ovalno Glavo Nohtov Nasvet Noht DIY Nail Art False Nohte z Lepilom


Oznake: diamond ponaredek nohti dolgo, ogledalo strass, obleko gola, hm watch, lollipop plastike, candy packag, Barve, false nohti dolgo luna, grl nohti dolgo, logotip nohtov.

€0.66
  • Na zalogi
  • w5437



  • Postavka Vrsta: False Nohtov
  • Uporaba: Prst
  • Vrsta: Celotno Nohtov Nasveti
  • Številka Modela: FN265
  • Material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Količina: 24 kos

24pcs Candy Barve, Okrogle Dolgo Ponaredek Nohti

NAKUP 2 DOBILI 5% POPUST Set Contails: 1 polje 24 kosov žeblji 1* lepilo za nohte pritrjena z lepilnim trakom je mogoče reciklirati .Če potrebujete lepilo( ki jih ni mogoče reciklirati ), prosim, pustite sporočilo na nas.Nohti, je mogoče reciklirati, če potrebujete več orodje torbe prosimo kupiti ločeno. 1 orodje torba vsebuje: 2*alkohol pad, 1* 24 kosov lepilni trak, 1*poliranje nohtov orodje, 1*les palica Samo kupiti orodje torbe, prosimo, nakup vsaj 5 lotov, ali ne bomo pošiljali na parceli, vas prosimo, da obvestilo.Hvala, ker ste.Enostavna Uporaba: Korak 01: uporabljajte nohtov orodje za nohte nohtov površine in površine odstranite mazivo.Korak 02: obrišite vašega nohti z alkoholno blazinico, imejte nohte čisti in suhi.Korak 03: Izberite prave velikosti nohta, uporablja lepilo na zadnji žebelj ali uporabite lepilni trak za pritrditev zadnji žebelj (ne spusti lepilo na kožo ).Korak 04: Pritrdite nohtov kos iz korena nohta na sprednji rob nohta, pritisnite za približno 10 sekund, dokler se ne skicks.( Opozorilo: smer številko na hrbtni nohtov je smer nohtov nasvet/vrh) Razkladanje metoda: Lepila palico kos: Dvigalo nohtov kos po robu in prelijemo z želatino v prepad.Počakajte 5 do 10 minut.Raztopi lepilo in nežno lupino off.Lepilni trak lepilni tip: Namočite nohte v toplo vodo za približno 5 minut in peel off vzdolž robov.Vprašanja: 1. Izogibajte se z vztrajanjem na vnetja in rane. 2. Ne dajo jo dosega otrok.

Več Izdelkov V Naši

O Po-prodaje

Če ste zadovoljni z elementi, prosim, pustite 5 star povratne informacije za nas.Če ste nezadovoljni z predmete, se prosimo obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, nam bo pomagala rešiti težave.

Sledite Nam

Hvala vam za izbiro naši trgovini.Naše trgovine so specializirane za Zdravje & Lepota izdelkov.Zavezali smo se, da vam zagotovimo najboljše izdelke in storitve.Če imate kakršne koli težave, se obrnite na nas in vam bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.Veselimo se vašega pokroviteljstvom znova.

O Logistiki

1. Svetovni prevozov. 2. Postopek naročila v čas po plačilu preverjanje. 3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov, prosim za nasvet pravi naslov. 4. Če vaše naročilo ni bilo prejeto v roku 50 dni po pošiljki, prosimo, obrnite na nas, bomo spremljali vaše naročilo, in obrnite, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljiti naše stranke. 5. Čas dostave: 15-60 dni, nam ne dvignejo vse spore pred 60 dni. 6. Če niste dobili izdelek, se obrnite na nas za zavrnitev ali poslali nov paket.

O Vrnitvi

1. Od dneva prejema, imate 7 dni, da nas kontaktirate in 60 dni, da jo vrne.Če ste lastnik predmeta več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in ne bomo povračilo ali ga zamenjate.Če ne obstajajo izjeme, tovorni promet pristojbina se plača kupcem in prodajalcem. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo uporabljajte originalne embalaže.In morate, da nam s dostava številko za sledenje, posebne razlog za vrnitev. 3. Povrnili vam bomo vam ob prejemu element v prvotno stanje in z vsemi sestavnimi deli in pribor, ki so vključeni v paket.


Napiši mnenje

Podobni izdelki