HSS Twist Sveder Les Kvadratnih Vaja Orodja Komplet Kvadratnih Mortising Drill Set Kvadratno Luknjo Podaljša Videl 6,0 mm~16mm


Oznake: vaja priročnik, klop vaja, kronske žage, holesaw kit, malo sveder za les, malo vaja, malo set svedrov, luknjo šablona žep, vaja mini, membrana svedrov, sveder za kovino.

€6.09 €7.61
  • Na zalogi
  • w54665



  • DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih
  • Certificiranje: CE
  • Blagovna Znamka: isfriday
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Twist Drill Bit

Kaj je to??Za tiste, ki ne poznajo mortising dleta, ti bo vaja kvadratno luknjo za vas.

Kaj lahko stori za vas??Vzemite si čas in se prepričajte, da stvari dobro naoljen.Gred je prostor brušeni popolnoma brez predvajaj nevšečnosti.To pomeni, da boste dobili veliko držite poravnavo, ki je naravnost in čisto.Ni dvoma, ti ljudje vedo, kako narediti veliko orodja.Glavne Značilnosti

? Oster-Teh kvadratnih luknjo sveder iz Ogljikovega Jekla, podaljšani jedro, ostrim nožem, neprekinjeno rezilo, hitro potaknjenci, visoko učinkovitost.

? Naša lesnopredelovalna mortising dleto bitov nastavitev uporabite Samo za odprtino kvadratne luknje in ključavnično luknjo vrtati -- Kvadrat luknjo vrtati ni mogoče uporabiti na električni vrtalnik, klopi, vrtanje, vrtanje kvadratnih lukenj morali fit kvadratno luknjo vrtanje vrtanje (del in tenon stroj) za uporabo.

? Zmanjšanje dela intenzivnost gradbenih delavcev, pospešiti gradnjo hitrosti, zmanjšanje gradbenih stroškov za gradbeništvo, montaža, obnova, dekoracijo za investicije.

?Pogosto Aplikacije - Ta kvadrat luknjo drill bit je primeren za les, vključno z MDF, MDF, iverne, kanal lesa, borovcev, basswood, itd.Opomba: ni primerna za obdelavo kovine, steklo, plastika, beton, gips plošče, itd.

? Kako namestiti teh kvadratnih sveder?

Korak 1: vaja jedro je zelo oster.Nosite delovne rokavice, da se prepreči neposreden stik med svoje roke in drill bit med namestitvijo.

Korak 2 : Dal kvadratnih vaja lupine in jedro svedra v šablona kvadratnih čepov za kavo, in nato držite kvadratno luknjo drill bit z roko.

Korak 3 : Vzemite 0.5~1mm debele pločevine (pločevine ali plastična folija) in jam se na korak vaja lupini.Po določitvi vaja jedro, odstranite stanja, nato prilagodite vaja lupine na vrhu, da se zagotovi vpenjanje, tako da 0,5~1mm vrzel se lahko oblikujejo med vaja jedro glavo in notranjo kpl. za vrtanje lupini, ki lahko prepreči malo iz motenje med uporabo. ?Nakup Opombe

Kvadratni luknjo sveder treba uporabiti v povezavi z del stroja.Ti svedri ne uporabljajo z ročno vrtanje.Če želite uporabljati te vrtalne krone o vaja pritisnite, morate pribor za povezavo z drill pritisnite.Specifikacija

Material: Ogljikovo jeklo

Rezanje premer: 6.4 mm, 9.5 mm, 14 mm, 16 mm

Package vsebina: Kvadratno luknjo vrtati×1

Mnenja Strank

Tam je malo krivulja učenja, ki temelji na les, ki ga uporabljate.I imel nikoli ne uporablja te vrste bitov prej, a hitro sem spoznal, da je za učinkovito vrtanje del/tenon sklepih, brez da bi porabili tono čas chiseling, sem lahko samo merjenje in vrtati majhno pilot luknje, ki so razporejene samo znotraj razpona vsak bit.Veliko časa varčevanja!So ostre in pripravljen za delo.

- Keith Basye

undefined


Napiši mnenje

Podobni izdelki