LANFEI Znoj Savna Telovnik Vroče Neoprenske Ženske Pasu Trener Oblikovalec Vrh Telovadnici Slim Femme Compression Majica Trebuh Trebuh Fajas Shapewear


Oznake: backless tangice, fireman sam majica s kratkimi rokavi, korzet za moške, pop igrača, toe oblikovalci, moški majica rashguard, dokolenke za fitnes z visoko pasu, savna telovnik, rit pasu, neoprenske savne hujšanje pasu trener telovnik.

€11.86 €16.70
  • Na zalogi
  • w5593



  • Spolnost: No
  • Nespodobno Sliko: No
  • Blagovna Znamka: LANFEI
  • Priložnosti: Fitnes vadbo, Fitnes, Šport Joga Teče Slim vroče toplotne Savna obleka vrh
  • Materail: 80%Neoprenske+20%Najlon, Vroče Telo SAP, visoka elastičnost
  • Majice Ime: Ženske Hujšanje Fitnes Gym Telo Oblikovalec Neoprenske Pasu Trener Majica
  • Številka Modela: SF9151, Ženske Body Shaper Neoprenske Vroče SPA Termo Šport Vrh Joga Majica SF9151
  • Postavka Vrsta: Oblikovalci, vroče spa, Šport, body shaper, waist trimmer, Pas Cinchers
  • Spol: MOŠKI
  • Material: Spandex
  • Velikost človek ŠPORT tank zgornji del: S, M, L, XL, 2XL Hujšanje Pasu Trener Vroč Znoj Savna Tank Zgornji del
  • Poreklo: CN(Izvora), ShenZhen, kitajske(celinska), 100% nov prihod, Visoka Kakovost, super stretchy
  • Majica Učinek: Hujšanje, Maščobe Gorijo, Brivnik Trebuh, Trebuh Nadzor Vrh Shapewear
  • Funkcija: Shapewear Ženske Znoj Savna, trebuh pas trener, Hujšanje, maščobe burnning

naša trgovina podpira DROPSHIPPING in DEBELO, storitve

Ni na računu ,blagovne znamke ,promocijski material v paketu

Celotno vračilo ali poslati za problem, da

1.ODLIČNO TKANINE : 80%Neoprenske+20%Najlon, Vadbe športne majice iz neopren materiala, ki je kot nalašč za hujšanje, neoprenske tkanine, da ste znoj več in gorijo dodatnih trebuh maščobe in vitko telo, kot pas trener korzet.

2.ŠPORT MAJICA DESIGH : Okrepljeno pasu pasu + telovnik v en model, spredaj zadrgo in velcro odpiranje in zapiranje oblikovanje je enostavno, da dajo na in vzlet.Za zapenjanje in velcro design mogoče prilagoditi tako, da se tesno prilegajo za želodec.Široke naramnice lahko zmanjša pritisk na ramena, vam z močno podporo za hrbet in ga popravi, med vadbo držo in trebuha.

3.PRIMEREN ZA : Ta tekaški športni shirt je visoko elastičnost.Ali je joga, fitnes, vadba, tek, šport-dejavnosti, povezane s ali športna oblačila, se lahko enostavno nadzorovati.Najboljša izbira za športne dekleta in obnovitvenimi številke.

4.Ukrepi : Savna joga shapewear srajco, ki je enostaven za raztezanje udov, vas toplo s toplotno weightloss obleko, izruga vratu skladu z zadrgo je preprosto, da na povečanje abs trebušne mišice za trening vadbo.in izdelka, material je iz lateksa, neoprena, tako da je malo gume vonj, in lahko, da je izdelek v zračen prostor, da se znebite vonj.

1 kos neoprenske znoj savna srajco.

Če imate kakršne koli zahteve ,kot so barve ali velikosti težave ,se najprej obrnite na nas ,si bomo prizadevali, da prenoči ste ,hvala !!!

Opomba : Ročno merjenje bo ima 2-3cm v razliko ,in 1 inch = 2.54 cm

1. Lahko vam padec ladijskega prometa?

mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas.Vendar pa je treba pustite nas upoštevajte, da Prosim, ne vključujejo prejemke.To je za Padec Ladijskega prometa!in potem bomo v skladu z vašo zahtevo za pošiljanje paketov.

2.Kako lahko sledenje moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en ( Kopirati brskalnika, da odprete ).

3. Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se najprej obrnite na nas ,potem smo vam lahko pomagajo razširiti.Tako vaš paket zaščiten z www.klasicna-hisa.si .

1.Sprejemamo Paypal, Depozitni, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney, bančno nakazilo, kreditne kartice in vse lahko plačate na www.klasicna-hisa.si.

2.Depozitni je najboljši varno plačilo za vas.

3.To je plačilo center za pomoč : http://help.www.klasicna-hisa.si/categories_Payment.html.(Kopirati brskalnika, da odprete)

4.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

1.Mi bomo poslali postavke v 3-5 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga .Vendar, kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

3.Izdelki so poslane za www.klasicna-hisa.si Standardne Dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket, doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 delovnih dneh.

4.Če želite, da se predmet hitreje, se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine: DHL, EMS, Fedex.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Vljudno obvestilo: Zaradi customes in vreme, morda včasih bo zamuda nekaj časa, vendar bomo podaljša dobavni čas za vas, zato vas prosimo, počakajte nekaj časa potrpežljivo.

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.


Mixalich Cam
2021-06-11
5/5
It is essential to shape the belly. I use it when I get out. It's very comfortable.

Napiši mnenje

Podobni izdelki