Fiksna Plastične Sponke Za Zunanji Šotor Plastični Kavelj Windproof Pritrdilni Set Za Preživetje Grommet Šotor Posnetke Sponke Nadstrešek Tarp Fiksna


Oznake: kavelj pegboard, skladišče, frizerski enotna, kavelj, stenske, močno zavese posnetek, pole tarp, posnetek kavljem test, machet preživetje vojaške, kvačkanje set, tarp šotor.

€7.81 €10.41
  • Na zalogi
  • w5628



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Št. Trnka: 1
  • Material: PVC

Ali vam je še vedno skrbeti za vaš šotor bo poškodovana zaradi močnih vetrov?Ali skrbi o drugih vještački posnetek, da ne bo poostrijo tarp?

Glavne Značilnosti

Vzdržljiv Material:

Narejen ofdurable najlon materiala, nepremočljiva in prelom-dokazilo,lahko reusethese tarp posnetke, za dolgo časa.

Krokodil Usta Design:

Zob-oblikovan vmesnik in vijak spona oblikovanje platno objemke, ki lahko ulova ponjav največ degreeWithout zdrsa in poškodb.Izdelani iz trpežnega najlona materiala, nepremočljiva in prelom-dokazilo, lahko reusethese tarp posnetke, za dolgo časa.

Funkcionalna Uporaba:

Kot nalašč za na prostem kampiranje, jadranje, ali piknike, se lahko uporablja za avtodome, počitniške prikolice, ponjave, poljaki, čoln zajema, itd.

Lahki Velikost:

Lahek, enostaven za transport, luknjo premera je 1,2 cm,višina je 8 cm, je isconvenient za po vrvi.Kako namestitev? ? ✅ 1. Poravnajte tkanine biti vpet ✅ 2. Gumb za prilagajanje objemka ✅ 3. Kavelj rep krog z vrv ali kavljem ✅ 4. Namestitev je zaključena.

Toplo spomnil:

Zavrti dvakrat (720°), da bi povečali velikost odprtine.Ne več privijte ali morda prekinil glavo

Specifikacija

Materiali

visoko kakovostne, trajne najlon materiala

Velikost Izdelka

3 CM X 8 CM X 2,5 CM

Vsebina Paketa

Fiksna Plastične Sponke Za Zunanji Šotor × 1

Opomba

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.


Masik 87
2021-06-07
5/5
Very cool and strong handle recommend

Napiši mnenje

Podobni izdelki