Zložljivi Laptop Stand Adjustable Notebook Stand Prenosni Prenosni Nosilec Tablet Stojalo Računalniške Podpore Za MacBook Air Pro ipad


Oznake: leshp laptop imetnika, macbook air, moški računalnik, 12.9 ipad pro stand, igra prenosni računalnik, beležnica, 360 prenosnik, ipad pro, osebni računalnik pribor, za stojalo.

€0.59 €0.87
  • Na zalogi
  • w5657



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: GRWIBEOU
  • Uporaba: prenosni računalnik

Značilnosti:

Ergonomska oblika: To vam bo pomagalo, da popravi svoj sedel držo in preprečujejo vratu in križu, ko delate, gledanje video ali vaši otroci so branje, knjige na mizi.Naše Notebook Stand lahko nenehno različnih kota prilagoditev od 0 ° do 90 °, da se prepreči vaš sedečega vratne hrbtenice, poškodbe hrbtenice.

Odvajanje toplote : Odlično Laptop stand s toplotno materiala ,nežen občutek, enostaven za čiščenje, rje dokaz, praske dokaz,postavlja računalnik tako ponuja odprt prostor za povečanje zračnega pretoka za pomoč voditi vaš PC Prenosni hladilnik in preprečujejo pregrevanje in padcev.

Široko Kompatibilnost: Splošno primerni za skoraj vse prenosnike modelov in velikosti od 11 do 15.6 palcev, kot so MacBook, MacBook Air, Macbook Pro, Microsoft Surface, Google Pixelbook, Dell XPS, HP, ASUS, Lenovo, Acer, Chromebook, Alienware in več.To tudi ustreza za tablične računalnike ipad.

Poratble in popolnoma zložljiv: Ustvarjalne zložljivi design in visoka kvaliteta svetlobe-teža ABS materiala in laptop držalo lahko zloži.

Anti-slip in Trpežne: Narejen iz ABS plastike, ki je dovolj trmast, da se držite vašega prenosnika.Anti-slip silikonske blazinice, ki so v pomoč, da ne tvegajo vse praske in je vaša naprava ne zagotovi stabilno postavitev.

Nastavljiv in stabilna: To stojalo za prenosnik in tablični računalnik zagotavlja 7 stopenj nastavitev višine, omogoča prilagajanje udobno operacijski kota in višino, ki temelji na vaše dejanske potrebe.

Lahko se uporablja v različnih primerih: kot so pisarne, sejne sobe, knjižnice, kavarne, kuhinje in glasbe, igre sobe, ki se uporabljajo za shranjevanje prenosni računalniki, tablični računalniki, projektorji, menije, glasba knjige, revije, itd.Zagotoviti premišljen in praktična darila za svoje prijatelje in družino.

Specifikacije:

Material: Plastika+ABS

Barva: Črna/ Bela/ Roza

Posebnost: Nastavljiv Stojalo, Anti-Slip, Zložljivi

Paket Je Vključeno:

1 x Zložljiva Stojala za Prenosni računalnik

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!


My Tatjana
2021-05-24
3/5
The item is really weak.
Monikawojewoda1
2021-06-28
3/5
un poco rígido, pero hace su función

Napiši mnenje

Podobni izdelki