1/2/4PCS Hobotnica v obliki Glave Massager s Padec Kroglice Prilagodljiv Masažo Kremplji Lasišče Stres se Sprostite Naprava za Domače pisarne L9


Oznake: xr cucla skp.

€1.31 €2.68
  • Na zalogi
  • w56718



  • Blagovna Znamka: Aihogard
  • Poreklo: CN(Izvora)

1/2/4PCS Hobotnica v obliki Glave Massager s Padec Kroglice Prilagodljiv Masažo Kremplji Lasišče Stres se Sprostite Naprava za Domače pisarne L9 Opis:

Značilnosti:

1. Edinstven design.Dogaja globoko v lase naredi celotno glavo počutijo zelo udobno, in masažo glave vsak dan vam omogoča, da enostavno so lepe lase.Primeren za vse vrste las, tudi debel, debel, grobo, kodraste in tudi plešast lase.

2. Odpravlja utrujenost, osveži možganih, krepi korenine las in preprečuje bolezni.To lahko odpravi napetost mišic, kar pomaga pri zmanjševanju stresa, lajšanje glavobolov, masažo lasišča in poveča krvni obtok.

3. Spodbujanje in masaža akupunktura točk na človeško glavo.Lahko bi si hitro opomore od utrujenosti, odpravljanje mišičnih napetosti in utrujenost ter spodbuja cirkulacijo krvi.To je kot nalašč za zdravje izdelek za nego in oglaševanje darilo.

4. Masaža kremplji vam bo pikantno in sproščujoč občutek, ki omogoča, da dobite bolečin takoj po napornem dnevu .Zasnovan z gume kroglice, ga potisnite na lasišče, da ljudje, a prijeten občutek.

5. Lahko masaža ne samo lasišče , ampak tudi točke pritiska in živcev na kolena, spoji, gležnji, komolci, itd .To glavo massager lahko poveča cirkulacijo krvi skozi ves dan, se sprostite mišično napetost in blaži utrujenost.

6. Prenosni in flexib le, je lahko primerna za vsako velikost glave.Samo počasi potisnite na lasišče in uživajte občutek, mravljinčenje.Enostaven za prevoz in uporabo kjerkoli, zelo primerna za družino, potovanja in pisarniško uporabo.

Navodila:

1. Kadar uporabljate, držite ročico massager, kraj massager na vrhu glave, pokrivajo glavo, in nato premaknite massager gor in dol.

2. Uporabnik ima zelo visoko občutek udobja in lahko akupunktura, masaža točk na glavo.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Opis:

Material: nerjaveče jeklo

Velikost: približno 22 cm v dolžino

Barva: Naključno

Velikost: Kot na sliki je prikazano

Baterija: Št.

Slog: Kot na sliki je prikazano

Uporaba: Stres se Sprostite Naprave, za Dom, Pisarno

Paket Vključuje:

izbira 1: 1 x Hobotnica v obliki Glave Massager

izbira 2: 2 x Hobotnica v obliki Glave Massager

izbira 3: 4 x Hobotnica v obliki Glave Massager


Napiši mnenje

Podobni izdelki