FFO Koreja Letnik Kampiranje Plina Lučka za Šport na Prostem Steno, Tapiserija, Plaža Brisačo Poliester Visi Odejo Joga Šal Pinic Mat


Oznake: xt 1562 zaslon.

€9.23 €13.19
  • Na zalogi
  • w57094



  • Čiščenje Tip: Ročno Pranje, Pralni Stroj, Drugo
  • Uporabite za: okrasite vaš dom, STENE, Okno
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Preproga Prodaja: Trgovina na debelo in drobno
  • Material: 100% Poliester
  • Sprejeti Dropshipping ali Ne: Da,
  • Uporaba: Piknik Odejo, postelja kritje, namizni prt.
  • Tapiserija, Prodaja: Trgovina&Drop Shipping
  • Okvir: No
  • velikost: 90X70CM, 150X100cm, 150X130cm, 150X150cm, 200X150cm
  • Tehnika: Tkanine
  • Slog: Kepra
  • Vzorec Tipa: Mozaik
  • Oblika: pravokotnik in kvadrat
  • Vzorec: Kampiranje, TISKANE
  • Blagovna Znamka: FFO

Specifikacije: Ime izdelka: stenski viseči tapiserija Vzorec: Kampiranje Material: 100% Poliester Vlaken Postopek: Nove Tehnologije Varstva Okolja na Vodni osnovi Digitalni Tisk Priložnosti: Doma, Dnevna Soba, Spalnica, Restavracija, Kavarna, itd Uporaba:stenske slike, Plaža vrže, piknik odeje, trem zastori, namiznih prtov, postelja Namazi, kavč, prevleke, študentski okraski, strop dekor, okenske zavese...Odlično Darilo za vas!Velikost 1: 90cmX7 0cm / 35 * 27 cm Velikost 2: 150cmX10 0cm / 59 * 39 cm Velikosti 3: 150cmX13 0cm / 59 * 51 cm Velikost 4: 150cmX15 0cm / 59 * 59 cm Velikost 5: 200cmX15 0cm / 78 * 59 cm Package: 1pc (vključuje 3 neoznačenih nohte, 3 posnetki).Opomba: 1.Ta izdelek je ena stran natisnjena, bele barve na hrbtni strani. 2. Zaradi svetlobe razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 3. Prosimo, dovolite 0.5-3 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

01-Tkanine Analiza

Visoko kakovosti poliester tkanine, super mehke in trpežne, lahke,visoko odpornost barve, brez vonja, varstvo okolja, št žogo, enostavno za uporabo.

02-Jasno Tiskanje

Lepe vzorce, visoke ločljivosti in digitalni tisk tehnologije, jasen vzorec, ni enostavno zbledi.Okolju prijazen črnila dye, neškodljiv za družino zdravje.

03-Fine Hoja

šivanje z odlično obračanja način,iz je natančno in enostavno ne pade dol,lepe,lepe in trajne

4-Montaža Opreme

Vključeni 3pcs brezhibno nohti in 3pcs kljuke

Postopek Namestitve:

1. Dal thumbtacks na izbrano mesto

2. Žebelj jekla za thumbtacks na steno

3. Visi posnetek na thumbtacks

4. Objemka tapiserija kotiček s posnetka

Vzorec prilagajanje, prilagajanje zasebnega

1.Posvetujte storitev za stranke 2. Zagotoviti slike 3. Potrdite vzorec 4. Izberite velikost 5. Potrditev proizvodnje 6. Razporedi dobavo

2.Nasveti

Poskusite uporabiti visoke ločljivosti slike (2000x2000px) ali pa več slikovnih pik ali vektorske grafike za prilagojene vzorcev.Višja kot je slikovnih pik, boljši učinek.Če vam ni jasno, se lahko obrnete na službo in da bo po potrditvi.Po meri modeli so potrdili, nadomestila in vrne, ne bodo sprejete.Meri se bodo proizvodi dobavljeni v roku 72 ur.

Opomba: po Meri modeli morajo navesti, ali je vodoravna različico ali navpično različico.

Pozdravljeni!Dobrodošli v naši trgovini!Kakovost je prvi z najboljšo storitev.Kupci so vse naše prijatelje.

Prednosti: lastni tovarni, vse oddelke sprejeti prilagajanje, prilagodljiv stik, hitra dostava znotraj 72 ur!

Lastno oblikovalec: pomoč strankam pri oblikovanju različnih vzorcev

Tehnologije: z Uporabo nove digitalne tehnologije tiskanja, vzorec je jasno, plasti se razlikujejo, in barva je svetlo; to ni enostavno zbledi in enostaven za čiščenje in se lahko stroj opere in ročno oprati!

Izdelave: več kot 10 let star šivalni stroj, vrhunsko tehnologijo; v kombinaciji z napredno računalniško lockstitch šivalni stroj, računalnik overlocking za kavo, digitalni tisk in termično tiskanje prenos opreme, ustvariti visoko kakovostne izdelke, lajšanje vaše skrbi o po-prodaje!

Pogosta VPRAŠANJA:

1.O dostavi: Bomo skupaj dostave v 3-5 dneh po prejemu naročila.Če je zaradi napake v omrežju, vreme, težave in druge višje sile dejavnikov, nekatere odredbe ni mogoče obdelati v času dostave zamude, ali dostavi, itd., prosimo za razumevanje.

3.O color:Zaradi vpliva objektivnih dejavnikov, kot so zaslon, barvna temperatura, streljanje okolje, fotoaparat, itd., kromatične aberacije, je neizogibno, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek;

4.O velikosti; ročno merjenje imajo lahko napake 1-3 cm,Hvala vam za vaše razumevanje(1 palca=2.54 cm.)

dostava način:

1 Kitajskem registriranih air mail.

2. www.klasicna-hisa.si za stalno prevoz.

3. Elektronski paket.

4. DHL / Fedex / UPS / EMS / SF Express

Po prodaji storitev:

1. Če izdelek ni ali zdrobljen v tranzitu, prosimo, pošljite nam fotografijo, vam bomo poslali nov izdelek ali vam polno nadomestilo.

2. Če niste zadovoljni z našim izdelkom, prosimo, obrnite na nas, potrudili se bomo, da vam ponudimo rešitev, dokler niste zadovoljni.

Povratne informacije:

1.Če vam je všeč naš izdelek,lahko daš us5 starcomment in deliti s prijateljem.Vaš cenim, je v naši moči, da postane velika podjetja.

2. Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkov prosimo, da stik z nami,se bomo potrudili, da vam zadovoljni rešitev.

3.Prosimo, da stik z nami, preden boste opendispute ali pa nam nizko star komentar.Ker je stik z nami neposredno je najboljši način, da bi našli rešitev, da se boste zadovoljni.Naredili bomo vse, kar lahko, da bi vsak gost vesel.


Napiši mnenje

Podobni izdelki