TPE Avto predpražnike Za BMW Serije 6 Gran Turismo 2018-2021 7 Series 2016-2020 X5-2020 (5-sedež)Gume, Auto Tla Linijske


Oznake: menjalnik shimano, 1x9, zavore sram, avid elixir 3, sram x9, verižnik direct mount, gx sram, sram x7, 9 hitrosti kit, škrlatni čarovnica.

€63.66 €141.46
  • Na zalogi
  • w57265



  • Material: Gume
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: muchkey

Izdelava blazine stopala-smo strokovno

Živjo,prijatelj .če bi, prosim, pustite sporočilo, da mi poveš, vaš avto je Logotip/Model /Let in levo/desno vožnje sedeži.Za primer Volkswagen/ Passat/2014years/5 sedežev.mi bomo glede na vaše modela avtomobila bi,Hvala

O posebnih avto predpražnike:

Velikost:

Za BMW Serije 6 Gran Turismo 2018-2021

Za BMW 7 Series 2016-2020 (Le fit za model brez opcijske zadaj izvršni lounge prostor za sedenje paket.

Za BMW X5 2014-2018

Za BMW X5 2019-2020

Opomba:model vsak možnost, ki je v nasprotju, prosimo, izberite ustrezen model, da se naročite tako, da bomo lahko natančno urediti dostave za vas.

Z uporabo visoko natančnost 3D lasersko skeniranje tech, vsak avto talna obloga je narejena po meri za vaše vozilo z največjo natančnost in pokritost, ki lahko dajejo popolno zaščito za obe sprednji in zadnji footwell.

Funkcija:

1. Iz nestrupeno in brez vonja TPE materiala, premije, talne preproge so varno in neškodljivo za vas in vašo družino.

2. Z dobro dotik in odlično obrabo, odpornost, težka tla, preproge lahko vodijo prilagodljiv tudi v izjemno hladno vreme."

3.Zasnovan tako, da zagotavljajo popolno notranja zaščita za vaš avto, edinstveno teksturiranih kanalov in brezhibno dvignjenimi robovi preproge lahko učinkovito preprečuje umazanijo, pesek, blato, dež, sneg in kanalizacije, da vaš avto čiste in nedotaknjene v vseh letnih časih."

4. Clean:Preprosto odstranite preproge iz vašega vozila, tresenje in obrišite z mokro brisačo.Za globoko čiščenje, samo sperite z vodo neposredno.Vaš avto preproge, bo videti popolnoma novo kmalu.

5.Namestitev:Poravnajte in namestite hitro, preproge lahko ročaj tla trdno brez drsnih okoli, ki bo vožnja varnejša.Opomba: Prosimo, odstranite staro predpražnike pred montažo.

Barva: Črna

Material: TPE

teža :4 kg/set

Poreklo: Kitajska

Povratne informacije :

če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, daj mi dobre povratne informacije in petimi zvezdicami, hvala.Če niste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, obrnite na nas in povej mi, kaj je problem.Pomagali vam bomo rešiti.Saj je naš cilj :100% zadovoljstvo strank.

Spora: če imate kakršne koli težave, se obrnite na nas, ne odprite spora, ker imamo sposobnost, da vam pomaga rešiti vseh težav,


Napiši mnenje

Podobni izdelki