Silikonski Lonec Ročaj Zajema Toplotno Odporen Silikonski Pokrov Anti-skid Pokrov Držite Gumb Lonec Ročaj Ročaj za Kuhanje Zaščitni Pokrov


Oznake: dragonball keychain, grill kitchen knobs, akvarij umetno rock, meroca silikonski prijemala, pes malteški, weber genesis žar gumbi, silikonski ročaj prijemala, kolesarjenje silikonski prijemala, brinkmann žar gumbi, spredaj silikonski prijemala.

€4.15 €7.54
  • Na zalogi
  • w59533



  • Material: Silikonski
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Lonec Ročaj Zajema
  • Design: Belušno
  • Slog: Pikčasto
  • Uporaba: žar

Opis :

Silikonski lonec ročaj zajema in non-slip pot imetnik rokavi so izdelani iz toplotno odpornega silikona, ki se lahko kosajo z temperatura se giblje od -40 do 230℃, ki ščiti roke pred visoko temperaturo opekline.

Lonec ročaj zajema in odporno na toploto pot imetnik rokavi se lahko prilagodi vaše litoželezna ponev enostavno.Anti-slip teksturo in notranji silikonski rebrasti patent na ročaj zagotavljajo varnost premikanje težkih vroče ponve, ki lahko učinkovito prepreči, ki spadajo.

V oparine-dokazilo ročaj kritje je primerna za vas, za pranje, ki lahko učinkovito prepreči ostanki hrane, lahko jih sperite z roke v toplo vodo ali s stroji, pomivalni stroji, ki lahko ne le prihranite svoj čas in trud, ampak tudi, da bo vaše kuhinje čisto in kuhanje delo lažje.

Obešanje luknjo oblikovanje je enostavno visi in prihranek prostora.Prosimo, shranite v čisto in suho mesto, ki vodijo stran od neposredne sončne svetlobe.Pot držala ročaj rokav kompleti so lepo pribor za lonce.

Tam so 2pcs silikonski vroče ročaj imetniki in 2pcs silikonski pomoč ročaj imetnikov, dovolj za vsakodnevno uporabo, lahko, da glede na vaše potrebe.

Specifikacija :

Material: silikon.

Barva: črna, rdeča, modra.

Velikosti: prikaži kot slike.

Opomba :

Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov in poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.

Paket je vključeno :

2x pot držala.

2x lonec ročaj zajema.


Napiši mnenje

Podobni izdelki