Cleanhome 2 in1 Drgnjenje Krtačo Trajno Tuš Tla Scruber Podaljša 51" Dolg Ročaj za Kopalnico, Kad in Tile Čiščenje


Oznake: tuš metlice, air brush, ščetka za čiščenje električnih, hurracan spin scruber, za pranje avtomobila, električne ščetke za piling, talna krtača bronasto, tuš, čopič kopanje, onkyo, komercialni meatball stroj.

€13.04 €20.05
  • Na zalogi
  • w62089



  • Številka Modela: FSZ-33
  • Slog: Strani
  • Material: Plastični
  • Blagovna Znamka: cleanhome
  • Uporaba: NADSTROPJE
  • Poreklo: CN(Izvora)

2 v 1 Čiščenje Drgnjenje Krtačo Trajno Tuš Tla Scruber z Dolgo Raztegljivi Ročaj 51" Kad in Strešnik Čopič, Čopič za Kopalnico

Funkcije Izdelka

1.【2 v 1 Strganje&brush Pritisni in metlo】:Eyliden Tla Drgnjenje Krtačo Združujejo krtačo z strgalo.Tla drgnjenje krtačo z trd ščetinami + gume squeegee; Močna čistilna sposobnost; Krtača + povzemajo ukrepe za enostavno odstranite madeže, trdovratno umazanijo, umazano vodo in prah; Izboljšanje učinkovitosti, ko boste opravljanjem gospodinjskih opravil.

2.【Posebnega Dela Shranjevanje Design】:Eyliden krtačo glede načrtovanja človeških mehaniko, ščetka za čiščenje tal in tla so zasnovane na 45 stopinj dela-nastavitev kota, ki učinkovito lajšanje nazaj in bolečine v kolenu, od gospodinjskih opravil.

3.【Trmast, Trpežen material,】: ribanje ščetke glavo je izdelan iz PP materiala, ki ga lahko učinkovito odstrani umazanijo med ploščicami po tleh.Palice so priviti z navojni spoji z zaklepanje, ni treba skrbeti, da bi izpadel, ki je kot nalašč za težka umazanija.

4.【Podaljša Ročaj】:Eyliden ribanje ščetke teleskopsko palico lahko nastavite od 37 cm 51 cm.lahko samo odprite zaklep na pol, da se prilagodijo, tako da vam ni treba, da upognite nazaj.to enostavno odstranite madeže od visokih položajih in kotih.

5.【Široko Uporabo in Enostaven Trgovina】:Eyliden čiščenje ščetko, lahko tako uporabljajo v mokrem ali suhem stanju, deluje super za wc, kuhinja, stene, kad, injekcijsko, ploščice, steklo, umivalnik, težko dostopnih kotičkih in razpoke, in sicer pod pohištva; terasi, garaža, pločniku.Obstaja visi luknjo na vrhu ročaj, grmišča, čopiči, lahko shranite na kopalnica wall.Prihranek prostora oblikovanje in priročen za uporabo za naslednjič.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo,vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun. 1. Sprejemamo Alipay na www.klasicna-hisa.si.

2. Plačate lahko z Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi in Bančno Nakazilo.

3. Vsa plačila se sprejemajo preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

4. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

1. Naročila se obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, Pls preverite, ali je vaš naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov.

3. Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli naročilo v roku 60 dni od plačila, pls obrnite na nas.Bomo spremljali dostava informacije in odgovor, da boste čim prej.

1. Če ste prejeli vaše naročilo blaga v dobrem stanju, bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite nas 5-STAR POZITIVNE POVRATNE informacije.


Napiši mnenje

Podobni izdelki