5 par / Set Ženske Makeup Nevidno V-Skladu V Obraz Obliko Nalepke Hujšanje Orodja Linije Vratu, Brade Proti Oblikovalec Dvižni Trakovi


Oznake: stiker steno, tiskalnik za etikete nalepke, bo osebje, identiteto keychain, knjiga gostov svate, obraz trak, disney princess, star trek, stenske nalepke, fidget igrača.

€4.31 €6.75
  • Na zalogi
  • w6231



  • Material: Gume
  • Nastavite Vrsto: No
  • Blagovna Znamka: isfriday
  • Številka Modela: face lift trak
  • Poreklo: CN(Izvora)

Obstaja 40 dihanje in okolju prijazno anti-alergija na trakove, ki so varna, zdrava, mehka in udobna za uporabo. ✿ Obraza in vratu dvižni sistem, izboljšuje povešanje kože in odpravlja gube na obrazu, bradi, in predelu okoli oči. ✿ Nepremočljiv in zelo elastičen, vaš obraz ne bo dolgotrajen.Takoj dvigala in učvrsti kožo, da ustvarite V obliki obraza.

✿ Poleg tega je skrči povešanje obrazne mišice in oblike vašega obraza.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

▶【Za V-obliko Obraza】

Obraz dvigalo nalepke je nepremočljiva, ki ima dobro elastičnost, in vaš obraz ne bo mogoč.In to lahko dvigne in trdno kožo, da ustvarite V-obliko obraza.

▶【Mehko In Udobno】

Obstaja 40 prešitih dihanje lifting obraza obliži, in so izdelani iz okolju prijaznih materialov, varen za uporabo, zdravo, mehko in udobno.

▶【Odlično Lifting Obraza】

Obraz in vrat dvižni sistem, izboljšuje ohlapne kože in odpravlja gube na obrazu, vratu, brade, in predelu okoli oči.

▶【Bo Vaše Mlade】

Obraz dvigalo obliž je treba zmanjšati povešanje obrazne mišice in obliko za vaš obraz.Boste takoj videz let mlajši in počutim se odlično.

▶【Široko Aplikacije】

Obraz dvigalo obliž je idealen za posebne priložnosti, poroke, srečanja, modeliranje, fotografija, potovanja, itd.In to pomaga oblikovati slim, podjetje in lep obraz.

Specifikacija

Material

Gume

Barve

Pregledno

Pakiranje Seznam

5 pairstapes/dvigalne posnetke in 1 elastični trak

Toplo Nasveti

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.


Napiši mnenje

Podobni izdelki