SOZO ZZ1 Usnje Delo Žigosanje Cvet Center Semena Orodje za Tiskanje Carving Znamk 304 Nerjaveče Jeklo


Oznake: carving žig kit, zeleno cvet semena, zakovice graviranje usnja, kovine, usnje znamk, 3d center, gume žig, jasno cvet žiga, leathercraft orodja srednje, usnjene delovne postaje, nakit iz nerjavečega jekla.

€14.31 €17.88
  • Na zalogi
  • w63166



  • Blagovna Znamka: SOZO
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: 304SS

O SOZO

Pozdravljeni vsi, ki smo se sozo Leathercraft orodja.Bili smo vključeni v R & D in prodajo ročno izdelane usnjenih izdelkov in ročno izdelane usnjene carving professional tools od leta 2011. Vsi izdelki, ki jih prodajajo, ki so proizvedena po svoje tovarne.Naši izdelki zasedajo velika večina trg v poklicnem področju ročno usnje carving na Kitajskem, ker je naša orodja so v redu, proizvodnja zahteve so visoke, in cena je razumna.Bili smo jih prodaja na Kitajskem že več let, ker naša orodja so izdelana iz 304 nerjavno jeklo s CNC tehnologijo.Tiskanje čas vsak kos je zelo dolg, tako da je dobava vedno v kratkem oskrbe.Vendar mislimo, da bi morali uvesti jih za vas, če vam je všeč.

Tehnologije: CNC fine carving

CNC graviranje je eden izmed najbolj izpopolnjenih tiskanje orodja.Čas obdelave vsako tiskanje je dolgo.To je tako imenovani počasno delo proizvaja dobro delo.To je vklesan na nerjavnega jekla z zelo ostrim nožem glavo.Nož glava je zelo enostaven za rabo.To je potrebno storiti drugi in tretji krat za zagotavljanje drobnosti.Vsak tiskanje je preveriti z veliko energije, povečevalno steklo, pred odhodom stroja.

Material: 304 nerjaveče jeklo

Po različnih materialov, primerjava, čeprav 304 nerjaveče jeklo obdelava je najbolj težko, vendar je njegova trdota je visoka, tako za vzdrževanje, delovanje je bolj izrazite, življenjske dobe se daljša.

Integrirano palico: cele pole struženje

V varjene palico je zelo enostaven za zlom, ko se glasno.Čeprav je sestavni palico potrebuje za padec večina gradiva avto cel bar, cena je visoka, vendar pa je integrirano palico je trajno.

R & D: fine podatkov

Ker je tiskanje glavo je preveč lep, da je nemogoče določiti vrednost s pomočjo meritev, tako da vsak tiskanje je prilagojena za točne podatke v nešteto preverjanje, vzorec in obnovi.

Poliranje: polno ročno poliranje

Opirajoč se na izkušnje z uporabo tiskanje orodja, poliranje master lahko ne samo, da se zagotovi jasnost tiskanje, ampak tudi izognili jedo krava skriti v proces uporabe, tako da se ohrani drobnosti največji meri.

1.Raziskave in razvoj idej

seme

Seme orodje je zadnji manjka v orodje sozo Sheridan Slog.Na splošno, večja polovica cvet srce je v kombinaciji z radioaktivnimi semena orodja.Ko sem prvič learnedSheridan Slog, moj gospodar me naučili, da je najbolj običajen način je, da uporabite semena orodje na križišču flower bud in cvet, steblo, torej, za mene, to je globoko zakoreninjen.V primerjavi s tradicionalnimi semen, orodja, naše značilnosti so, da kroglice so bolj debelušen, sevanja, površinska je širše, in sevanja tekstura je ostrejši.Zato kljub temu, da velikost majhen, obdelava, natančnost in zahteve niso majhne.Posebni učinek je mogoče videti na spodnji sliki.

2.Informacije o izdelku

Opomba: lahko pride do napak v ročno merjenje.Prosimo, da pravega predmeta za podrobnosti.

3.Prikaz podrobnosti

Pred Nakupom Preberite

- Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. -Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe. -Ko ne boste našli vse elemente, ki jih je odredil,prosimo, ne vrzi proč koli materiala za pakiranje, in se obrnite na nas takoj. -Prodajalec sprejme le nadomestilo za naslednjih razlogov: A. Kakovost problem B. poslal napačno barvo,napačen element C. Package škodo ali izgubo, -Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 7 dni za resplacement ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.V poštnine plača kupec.KO KUPITE V TO POSTAVKO,JE RAZVIDNO, SE STRINJATE, DA SE ZA TE UREDBE,HVALA VAM!


Halljayne
2021-06-29
5/5
Professional tool, they really like to work. Packing is very good, delivery about a month. Many thanks to the manufacturer and the store for a good tool! Shop recommend!!!
Dreamsham
2021-06-29
5/5
Professional tool, they really like to work. Packing is very good, delivery about a month. Many thanks to the manufacturer and the store for a good tool! Shop recommend!!!

Napiši mnenje

Podobni izdelki