1PC Reuseable Vrečko Posnetek, Shranjevanje Hrane, Sveže Posnetke Tesnjenje Kuhinja Fotke za Večkratno uporabo Otrok v Prahu Paket Šoba Kuhinja Orodje Dropship


Oznake: toplote lovec na fotke, prilagojene reuseable vrečko, kuhinja orgle, plastični lovec na fotke, kuhinjsko perilo shranjevanje, vrečko lovec na fotke, vrečko posnetek, hrana, fotke objemka veliko, vrečko zip, package lovec na fotke.

€0.28 €0.54
  • Na zalogi
  • w63478



  • Dropshipping, Trgovina Na Debelo: Podpora
  • Izdelek materiala: PP
  • Barve: Modra/Rumena/Zelena/Roza
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: PP
  • Velikost Izdelka: O 12X5.5 cm

Opis:

Dobrodošli v naši trgovini.Naš cilj je ustvariti boljše družinsko okolje.Naši izdelki so 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Prosim, vas prosimo, da kupite.

Ta izdelek je popolnoma primerna za večino vrečah izdelkov, in ni treba skrbeti za problem, ki je usta vreča je po nesreči raztrgana prevelika.

Naše tesnjenje posnetek sprejme dvoslojno strukturo, je dobro tesnjenje uspešnosti, lahko tudi moistureproof in sveže-vodenje in ni enostavno vnesite vode.

Naše tesnjenje posnetek je opremljen z razrešnico pristanišče,, ki je priročen za uporabo in jo lahko odprete v eni sekundi.

Naši izdelki so za enkratno uporabo in enostaven za čiščenje.

Kakovost izdelka je zelo dobra, in kalibra razelektritve vrata se nanaša na velikost načrt za večino izdelkov, ki v bistvu ustreza uporabo okolju vse vrečke.

Lahko se uporablja v vrečah hrano, vrečke, pralni prašek vrečke, detergent, torbe, itd.Ta vrsta tesnjenje je preprost in bolj priročno, kot zapiranje stroja.Ni treba čakati, da se moč plug-in dopolnjuje tesnjenje v 3 sekundah.

Specifikacije:

Izdelek material: PP

Velikost izdelka: približno 12*5.5 cm

Barve: modra, rumena, zelena, roza

Opomba:

Zaradi različnih proizvodnih serij ali različnih shooting luči in prikaže, barve realnih predmetov je lahko nekoliko drugačna, vendar prosimo, bodite prepričani, da to ne vpliva na uporabo učinek.

Specifikacije:

Izdelek je popolnoma primerna za večino vrečah izdelkov, in ni treba skrbeti za problem, ki je usta vreča je raztrgana prevelika po nesreči.

Z dvoslojno strukturo je sprejet, tesnjenje uspešnosti je zelo dobra, vlago,-dokazilo in sveže-vodenje so dobri, in vode ni težko vstopiti.

Tesnilni posnetek je opremljen z razrešnico pristanišče,, ki je priročen za uporabo in jo lahko odprete v 1 sekundi.

Se lahko ponovno uporabi in je enostaven za čiščenje.

Kalibra opravljanje vrata se nanaša na velikost načrt za večino izdelkov, in v bistvu ustreza uporabo okolju vse vrečke.

Paket Je Vključeno:

1*Tesnjenje posnetek


Napiši mnenje

Podobni izdelki