Za Renault Clio 5 Nerjavečega Jekla Chrome Prtljage Dnu Trim 2019 in Zgoraj


Oznake: clio iv, okvir renault kaptur, sandero, clio, armrest clio 4, chrome, renault clio 3 dodatkov, reno clio 3 armrest, stol iz nerjavečega jekla, kadjar renault.

€25.43
  • Na zalogi
  • w6361



  • Poreklo: TR(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Clio/ke Laiou
  • Postavka Vrsta: Krom Styling

Chrome vrata prtljažnika Dno Trim 2019 in Zgoraj

Custom fit Chrome Dodatki

Značilnosti Izdelka:

Chrome izdelkov na vozila za izvajanje oddelka posebej z plesni sistem se proizvaja.

Chrome in izdelkov razreda A 304 kakovosti, izdelan iz nerjavečega jekla.

Izdelki so na hrbtni strani visoke kakovosti obojestranski akrilni lepilni trak pripravljen za montažo z pošlji.

Garancija:

Iz nerjavečega jekla, polirano chrome izdelkov; Rja-5 letno garancijo.Navodila Za Montažo:

Suho in prah brezplačno okolje skupščine.

Ko razpakirate izdelka na obojestranski, da uporablja brez berljivo površino zaščitnik regiji nujno opremljanje vadbo.

Izdelek priložen surface cleaner tekočine (alkohol, alkohol, celuloznih razredčilo ipd.) s temeljito očistite. (Odišavljen kölnu, vlažni robčki, bencin itd.Dodatki, ki vsebujejo tekočine ne čisto s) Tal čiščenje skupščina je za nas zelo pomemben.Stekla pečat, vrata stražar trak, svetla, mastna tla plastike s aksamların na tem nadstropju so, da je treba, dokler ne izgine.

Izdelek v lepilo ojačevalnik 'Premaz napkin je (Primarnimi: na Plastične površine je treba uporabiti kemijski tekočine.Pobarvanih površin ne uporabljajo/se ne sme uporabljati), so vam očiščene površine le za izdelek adherend in izdelek bo blizu veljajo na območju. (Izdelek yapışmayacağı/kaplamayacağı kısımlara ne uporabljajo oskrbe)

Za izdelek dvostranski lepilni trak polno funkcijo göstermesi okolje temperatura 25 °: Zto.cn/ure:yto.neto.cn/poizvedbo mora biti konec.Površina zaščitnik po odstranitvi oprijem sile za povečanje sušilnik za lase pralni itd.S pomočjo banda uporablja.

Za izdelek površine zaščitnik, razstavljajte toplote po uporabi izdelek za čiščenje in neccessary primerlenmiş regiji gredo uporablja.Zagotoviti lepljenje temeljito z uporabo pritiska na še s suho krpo.Izdelek je trden oprijem za 24 ur zaščito iz sudana in 48 ur za vaše vozilo z vodnimi topovi yıkamamaya nego.


Kanzychakov19
2021-06-21
5/5
The package has arrived and is well packed in fast and good service and delivery I recommend this store it gets 10+ out of 10 options

Napiši mnenje

Podobni izdelki