3Pcs Popravilo Avtomobila Fender Varstvo Pad Oprati Usnje avtomehanična Vzdrževanje Anti-scratch Umazanijo-dokazilo, Zaščitna Obloga


Oznake: Počutil Pad, ogrevana mat popravila, stol noge nalepka, tv popravila mat, fender orodje za popravilo, stol noge zaščitnik, ščetka za pranje avtomobila, avto pištolo pranje, popravilo dela, mat, za pranje avtomobila.

€15.88 €28.35
  • Na zalogi
  • w6433



  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis Izdelka:

*1.To je iz trpežne, lahke PU usnje, površina fender je mehak in odporen na praske.Fender pokrov ščiti slikarja dokončaj.

*2.Ta niz fender pokrov z magnetizem je enostavno, da se fiksni in nameščen,magnet je nameščena v notranjosti usnje, ki lahko ne samo, da držijo telo močno, vendar tudi učinkovito zaščito avto barve.

*3.Elastični trak povezuje kavljem in pad, zložljive, hitro in priročno.Močan magnet adsorpcijo s kavljem zagotavlja dvojno plast določitev, bolj stabilen in zanesljiv.

*4.Fender kritje za mehaniko pomaga zaščititi vaš karoserije pred praskami, pritiskom na označi in toplote.

*5.Fender kritje je preprost za shranjevanje, lahko zložite in ga dal na zadnji predel, če ga ne uporabljate.

Specifikacije:

Material: PU usnje

Barva: črna

Velikost(cca.):

Je srednje velikosti: (zaščitne blazinice na obeh straneh: 110 * 45 cm/43.3 * 17,7 na, spredaj odbijača zaščitne blazinice: 135 * 65 cm/53.1 * za 25,6 v)

Velikosti: (varstvo blazinice na obeh straneh: 120 * 65 cm/za 47,2 * za 25,6 v, sprednji odbijač varstvo pad: 135 * 65 cm/53.1 * za 25,6 v)

Veljavni modeli:

Medij je primeren za: za majhne avtomobile, itd.

Velikost je primerna za: različne avtomobile, za športna terenska vozila", itd.

Paket je vključeno :

3 * Fender varstvo mat

Opomba:

(1) Vse slike so strokovno obarvani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje.

(2) podatki se meri ročno, in lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.


Napiši mnenje

Podobni izdelki