LCD Pisni obliki Tablet Elektronski Risanje Doodle Odbor Digitalni Rokopis Brezpapirnem Beležnica Za Otroke In Odrasle Darilo


Oznake: risanje tablet, opomba tablete, digitalni beležnico z pomnilnik, 12 inch tablet, elektronski zvezke strokovno, opomba elektronska, prenosne elektronske beležnice, elektronski zvezke 12, tablični pisanje, elektronske beležnice mi.

€3.82 €5.46
  • Na zalogi
  • w6438



  • Blagovna Znamka: Lenovo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: Noben

Značilnosti:

1. Z LCD Pisni obliki Tablet, otroci lahko brezskrbno sprostitev njihov naravni nagon, uživajte barvanje, grof številke, urok besede v vsakem času in kraju, ne, ni več, tako da zmešnjavo na tla ali stene.

2. V pisni obliki tablet površini ustvari linije različne debeline, ki temelji na tem, kako težko ga potisnite, tako kot pisanje na papir s peresom ali svinčnikom!

3. Enostavno je treba sprejeti določene povsod.In v pisni obliki tablet je narejen iz prijaznega materiala, varno za šolsko uporabo in vse okoli hiše, pisarniške in avto

4. To je tako kot kos papirja, ki jih ne morete uporabiti gor!Risanje tablični računalnik je vgrajena v zaprti gumb baterija(zamenljiva), ki lahko deluje Dolgo časa, z več Deset tisoč izbriše!

Opis:

Lcd zaslon brez Sevanja in bleščanje, vse zaščito oči, bolj varno in udobno, ko ste ustvarili dela za dolgo časa.

Specifikacije:

Ime: LCD tablet

Tlak izhodna napetost:100-200 g

Baterija Model:CR2025

Plošča:Prilagodljiv zaslon LCD

Material:LCD ;ABS

Delovna temperatura: 0°C~40°C

Temperatura skladiščenja: -10°C~ 50°C

Velikost: 8.5 cm/12 (neobvezno)

Paket Je Vključeno:

1 * LCD pisni obliki tablet

1 * Plastične pisalo

1 * Uporabniški priročnik

1 * Magnet 1 * Color Box

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.


Napiši mnenje

Podobni izdelki