Zložljivi Gospodinjstvo Hrane Dežnik Neto Hrano, Kritje Piknik Žar Stranka, Ki Letijo Proti Komarjem Šotor Kuhinjski Pripomočki


Oznake: hrana dežnik, kuhinja orgle, krat stranka šotor, nadstrešek šotor, kuhinja orodja, pripomočke folije, morilec proti komarjem, dupont orodje za popravilo, izpuščeni mikrovalovna hrano, kritje, tabor zunanji šotor, pokrov hrane.

€0.58 €0.89
  • Na zalogi
  • w6635



  • Številka Modela: Posebnost Orodja
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Posebnost Orodja Tip: Hrana Zajema
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Certificiranje: CIQ
  • Material: iz nerjavečega jekla, najlon

Opis:

1. Enostavno in Funkcionalno: Velike Pop Up Očesa Hrane Pokriva, hrana iz insektov, medtem ko zabaven zunaj.Lep nylon mesh zaslona in Moderne Čipke okoli spodnjega zagotovila hrano in pijače, so varni pred bugs, to ne vpliva na okus.

2. Kot nalašč za na Prostem in Domačo Uporabo: 6 pack zadovoljevanje potreb stranke, BBQ tabela, kampiranje, pohod, družinske počitnice, Zajemajo vsa živila, kot so hamburgerji, BBQ chicken, zrezki, jedi z žara, zelenjavo, koruzo na cobb, kabobs, lubenica, cantaloupe, ananas, sadne solate.Tudi za zaščito zelenjave, kot so krompir, koruza, brokoli, paradižnik, korenje, itd.Odlično kritje za hrano.

3. VRTNE RASTLINE PROTECTOR: obrat, medtem ko narašča, to lahko zajema sadike tako kobilica, ptice, polže in so polži ne morejo priti do njih; zračen in očitna, da se voda in zrak lahko prosto gibljejo.

4. ENOSTAVNO ODPRITE IN KRAT: Zložljiva in za enkratno uporabo, precej pameten dežnik design je zelo enostavno, da pop up in krat za Shranjevanje, enostaven za čiščenje, ročno , ko hrana, ki je pritrjen na njih, samo sperite v malo hladne vode, dunk v topli milnici, odprto in suh zrak.

5. Čvrst in Varen: Komplet 6 white High-density nylon mesh hrano, Kritje, 17"x17" (Kvadrat) in 8" Visok, Idealne Velikosti za večino plošč, ki služijo pladnji, sklede & jedi; iz hrane Varnih materialov in Vrhunske kakovosti iz nerjavečega jekla okvir, nudijo čvrsto podporo in ni enostavno, da bo pihal stran.

Specifikacije:

.Material: Vrhunske kakovosti iz nerjavečega jekla okvir in živil Varnih materialov, Lepe bele čipke okoli, z Visoko gostoto nylon mesh neto.Ste popolnoma prepričani o estetiko, šotorov služi kot odlična funkcionalna dekor, tako vodenje žuželke med dodajanjem elegantno noto vsakem primeru.

2.Kot nalašč Velikost: 8 Cm visok in 17 Palčna kvadrat, ki je dovolj Velik, da vsebuje stranka-velika krožnika hrane in dovolj visok za zavetje dobro-velika pot, plošče s hrano do 8" višine, skoraj lahko sprejme zajema večino vrste plošč ali sklede.

Paket Je Vključeno:

1xmesh pokrov


Sean Abt
2021-04-15
5/5
Thank you
Arhi1028
2021-04-18
5/5
пользоваться нужно акуратно, но в целом хорошо.

Napiši mnenje

Podobni izdelki