Penis Rast,Ročka Telesno Vadbo,Raztezanje Penisa Vaditelj Širitve Penisgrowth Vlečne Naprave za Moške, Prenosni


Oznake: velika votla penis, moški penis širitve, vratu oprijem, peni rokav, moški masturb, peni obroč, penis dolžina širitve naprave, ledvenih vlečna naprava materničnega vratu, razširitev peni, pokončna.

€18.65 €46.62
  • Na zalogi
  • w6734



  • Nespodobno Sliko: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: jiuai
  • Spolnost: No
  • Postavka Vrsta: Duh Vaditelj

💪 Kategorijo: usposabljanje nastavite in 4 teža kroglice. 4 teža žogice so 60 g, 80 g, 100 g, 120g. 💪 Moške usposabljanje kroglice uporabo varno ABS + TPE, bodite prepričani,, to je zelo nežen.Ročno delovanje, varnejše izvajanje orodje.Ne operaciji je priporočljivo. 💪 Več metod usposabljanja,360 stopinj rotacija, spredaj in zadaj,gor in dol, levo in desno swing usposabljanja.Štiri različne teža krogle postopno vaje.Močno od kontinuirano izvajanje, to traja le 60 dni znanstveno usposabljanje, da bi razliko. 💪 Težo bo zaniha gor in dol, in se bo podjetje s konstantno krčenje gibanja!Vgrajen majhen bal l med vadbo bo orced premikanje pênîs, in mišični spomin bo postal večji, težje in bolj čvrsta, za dolgo časa. 💪 Diskretno Package: Vsi odrasli izdelki so pakirani v diskretni škatli, da bo zaščitilo vašo zasebnost. 24-Urna strokovno poprodajne storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, če niste zadovoljni z našim izdelkom.

Opis

💖 - Material:Silikon,kovinski - Tip: Pènǐs raztezanje uresničevanje teža žogo - Velikost: Kot prikazano sliko - Teža:220 g - Silikonski material,varen,nestrupen,brez vonja - Pènǐs raztezanje izvajanje orodje - Zaradi metodo merjenja in merilne naprave differemt, tako v velikosti, pa lahko malo odstopanje, to ne sodijo v opis napake. -Varstvo zasebnosti na embalaži ne bo, da se boste počutili, ker ti je nerodno. -Pomaga razširiti vaš dojenček je uporaba časa in uskladiti družinsko življenje. -Izdelek je mehko, udobno nositi, in ki je ni lahko deformirana brez kakršnega koli neugodja. -Velike, srednje in majhne uteži, korak za korakom, je zagotavljanje ustrezne intenzivnost treninga. -Poglobi se vaše igralne izkušnje in izboljšanje vaše izkušnje. 💖Seznam Paketov: 1x Pènǐs Raztezanje Uresničevanje Teža Žogo Skrbno pakiranje zagotavlja Zasebno.Če imate kakšno vprašanje, ne oklevajte, da nas kontaktirate in potrudili se bomo izpolniti vaša pričakovanja.Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite vaše dragocene predloge


Pjkrummen
2021-06-14
2/5
غير مناسب
K Karam 97
2021-07-02
1/5
Very bad quality

Napiši mnenje

Podobni izdelki