Novo RAZER VIPER Mini Miška Bele Drsi Krivulja Rob Izboljšana Različica 1Pair Tiger Gaming Miška, Rolerji Noge


Oznake: mini viper, razer viper, miško senzor pmw 3389, vrečko razer electra, miško razer viper, 1151 motherboard, miško razer, razer kishi telefon, replika razer deathadder elite, razer.

€3.03 €4.20
  • Na zalogi
  • w67569



  • Blagovna Znamka: BGEKTOTH
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: PTFE

Značilnosti:

Pakiranje oznaka, arc strani različica je papir, etikete, in izboljšana različica je srebrni zmaj etiketi.,Barve, arc različica je sivo bele, in izboljšana različica je čisto bela., Trdoto, arc rob različica trdota je nižja od izboljšana različica.,Slip, je izboljšana različica je bolj spolzka od arc različico.,Izdelek, ki ne samo, da ne bo nič mouse pad, ampak tudi naredi premik miške bolj gladko in bolj stabilno z Zaobljenimi Robovi miško rolerji drugih proizvajalcev. ,

Specifikacija:

Združljiv z: Razer Viper Mini Miška

Arc design rob

Barva: Bela

debelina:appprox. 0,8 mm

Material: PTFE

Velikost:appprox. 9x7cm/3.54x2.76in

Količina: 1set

Opomba:

Ta izdelek je zamenjava miške noge.Po odstranite izvirno miško stopala nalepke, čisto na dnu lupine, ki jih alkohol bombaž, ki je priložena v paketu, in nato prilepite novo miško na noge.

Po odstranite prozorno zaščitno folijo na miško, noge, skrbno uskladiti noge utor na dnu miške lupino, nato pa uporabite rahlo pritiska, da se prilega stopalu.

Ne večkrat palico in peel off noge nalepke.

Paket vključuje:

1 Pakiranje x Miško za Skate Razer Viper Mini Miške(1Set)


Napiši mnenje

Podobni izdelki