6 inch Spirala Torto Plesni Torta Pekač za Peko Plesni Pan Vzorec Bakeware Orodje


Oznake: xt 1756 dotik.

€2.85 €4.31
  • Na zalogi
  • w6793



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: SGS, FDA, LFGB
  • Številka Modela: DGGJ0092
  • Nespodobno Sliko: No
  • Torto Orodja Tip: Kalupi
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Vrsta: Torto Orodja
  • Spolnost: No
  • Material: Silikonski

1-iz hrane razred silikagel, varen, nestrupen in brez vonja.Barva se ne bo spremenilo po dolgotrajni uporabi.

2-izdelek je preprost za uporabo, praktične in enostavne za uporabo.

3-izdelek je higienično, zdravo, naravno antibakterijsko.

4-izdelek, ki je močno fleksibilnost, prilagodljivost in odpornost proti koroziji,trajne in ne enostavno za škodo.

5-temperaturnem območju med -40 ° C in 230 ° C. ne izpust škodljivih snovi, ki se pri visokih temperaturah in se lahko postavi v pečico in hladilnik.Material: hrana silikona FDA SGS LFGB minilo Barva: roza modra Velikost:6 inch

Prosimo opombe: 1)velikost lahko 1-5 mm napaka kot priročnik ukrep. 2)poskusite, da zagotovi, kot je podrobne informacije, kot je mogoče za naslov,kot so poštna številka,domača telefonska številka in številka mobilnega telefona. 3)izdelek, barva se bo nekoliko drugačen različnih monitor.

Odpremo In Ravnanje 1. Čas obdelave: 2-7 dni za vsa naročila. 2. Čas dostave: Običajno 15-60 dni, da bi dobili bi, razen Brazilije.Enkrat tranzitni čas je lahko dolgo in se razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Če Potrdite, Čas je kmalu, vendar ga še vedno niso prejeli vaše naročilo, prosimo, kontaktirajte me, bom podaljša dobavni rok za vas.Nobenega Spora prosim: Prosim, ne odprete spor v roku 60 dni, je nezaželen, recimo, da dober poslovni odnos.Hvala za vaše prijazne razumevanje.Prosimo, kontaktirajte nas, če potrebujete pomoč za sledenje.Vrnitev & Vračilo Politiko Vračanja: sprejemamo www.klasicna-hisa.si politiko vračanja; Kupec plača povratni prevoz.Nadomestilo Politike: nudimo zanesljive storitve politike.Če ste prejeli blago uničeno.Kontaktirajte nas za vračilo denarja ali zamenjavo.Če ste prejeli blago s problemom kakovosti, se obrnite na nas za znesek vračila.Vse disatified z izdelkom, se najprej obrnite na nas, namesto, da odprete spora ali pusti negativne povratne informacije.

Povratne informacije, Če ste zadovoljni s točko, ko je v dobrem stanju, ki smo iskreno za vas vabimo, da nas pusti vse 5-zvezdic pozitivne povratne informacije.Če ste disatisfied s artikel ali storitev, se najprej obrnite na nas, bomo ponudbo najboljših rešitev in težje delo, da vam več odlične storitve.Prav tako lahko nam povejte, če morate drugih izdelkov, si bomo prizadevali, da bi našli za vas.


Jessybastille
2021-04-09
2/5
small

Napiši mnenje

Podobni izdelki