Polnilna Bluetooth, združljivega Zvočnika DIY Proizvodnje Kit Pregleden Majhen KOMPLET Zvočnikov


Oznake: 4 ležišča baterije, diy kit mp3 player, ukv-komplet, diy kit mp3, popravilo računalnika komplet z lemilo, diy igralec, box cr2032, ležišče baterije lipo, auto kabel popravilo kit, omrežja, vzdrževanje, popravilo kit.

€16.38 €17.80
  • Na zalogi
  • w70445



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Žogo

modname=ckeditor

tip 1: polnjenje različico, KOMPLET

tip 2: polnjenje različico, končni izdelek

tip 3: 5V plug-v različici, KOMPLET

tip 4: 5V plug-v različici, končni izdelek

Pošiljka ne vsebuje baterije, prosimo kupite sami, AA za litijeve baterije.

Opomba: izdelek je samo za elektronsko sestavljanje risbe, brez vezalni in vse informacije.

Dostava opomba: matični plošči je proizvedeni z veliko proizvajalca.Induktor je zlomljeno zaradi prevoza, vendar to ne vpliva na boot.Preverili bomo matično ploščo, pred dobavo.Bomo dal tudi induktor brezplačno.Kupec bo odstraniti po njegovem prejemu.Odstraniti prejšnjega induktivnost in spajkanje novo induktivnost, da ga uporabljate.Če prvotni induktivnost je nedotaknjena, ne bo poslano, ko je dobavljen.

Ta model je mono izhod, ne podpira FM-radio, Bluetooth hands-free (prostoročni klicanje, in daljinski nadzor.

Bluetooth razdalja je približno 10 metrov, uporabljate vaš mobilni telefon, če želite poiskati ime Bluetooth M&G-A3 in lahko igrate to potem, ko ga povežete.

Opomba: uporabite lahko svoj mobilni telefon, polnilnik med polnjenjem.Rdeča lučka bo v soboto, ko je polnjenje, in rdeče luči samodejno, pojdite ven, ko je v celoti napolnjena.V tem času, lahko odklopite polnilnik in ga uporabljajo.Priporočljivo je, da ne uporabljate med polnjenjem, v nasprotnem primeru življenjska doba baterije skrajša.

Izhodna moč: digitalni ojačevalnik 3W


Napiši mnenje

Podobni izdelki