110V NAM Priključite Električni Preprogi Šivalni Stroj Nadgrajeno Rdeče Taftiranje Pištolo Preprogo Tkanje Zgrinjati električno Orodje Cut Kup Ročni Euipment


Oznake: pištolo preprogo, 4c lase, vaja machin, priročnik sew, taftiranje pištolo preprogo, dodatek šivanje, puško, pištolo, avtomobilski ključ programer, preproga pištolo, piškotov jointer.

€206.23 €294.62
  • Na zalogi
  • w70507



  • Blagovna Znamka: annoytools
  • Vir Napajanja: Električne energije
  • Številka Modela: HGLMM00380000
  • Uporaba: Komercialni Proizvodnji
  • Certificiranje: CE
  • Vrsta: Tuljava Nohtov Pištolo
  • Zmogljivosti: DOBRO
  • Poreklo: CN(Izvora)

Specifikacija:

Ime izdelka: Taftana električno rezanje pištolo

Območje napetosti: 110V

Moč: 70W

Frekvenca 50-60 HZ

Teža: 2,4 kg

Hitrost obseg: 5-40 šivi/sec nastavljiv

Mah, višina: 7-21 mm nastavljiva

Izhod DC: 24V majhen tok

Varnost: z nad-napetosti, nad-trenutne in kratkostična zaščita

Pakiranje: karton velikost: 37 * 27 * 8 cm, teža: 2,4 kg

Prednosti: zelo mirnem delu; prenosne in široko območje napetosti.

Delovanje je preprosto in enostavno, da bi obvladali.

Lepe strukture, enostavno popravilo.

Primerna za premično aktivne metode dela.

Na učinkovitost proizvodnje je 80-100 čas, ki je ročno delo.

Paket vključuje:

1 *Vse aluminija rdeča električni taftiranje pištolo (rezanje kupu)

1 *angleški priročnik

Opomba: Zaradi razlike med ročno merjenje in prikaz, velikosti in barve izdelka je lahko nekoliko drugačna, prosimo za razumevanje.

Vse-aluminij težka rdeča električni preprogi taftiranje pištolo, preproga loom, flocking pralni, industrijske vezenje stroj, rezano kup pletilni stroj (cut kupu)

[Vsi aluminijasti težka]: To je drugačen od modre taftiranje pištolo, to je vse aluminija težka električni preprogi taftiranje pištolo.Material je bolje, težji, bolj nemoteno uporabljati, ne poškodujete, in ima daljšo življenjsko dobo.

[Dobro izvedbo]: Na vpletanje pištolo ima široko paleto aplikacij.Uporabiti ga je mogoče za vezavi različne vrste preprog.Ko taftiranje pri visoki hitrosti, motor hitro lahko doseže 2400RPM ali višja, s čimer se izboljša učinkovitost dela.Ob istem času, pa je tišji in ne bo veliko hrupa.Skoraj vse prej mogoče kupiti.To je napredna posebne opreme, ki lahko močno izboljšajo učinkovitost dela v sodobno proizvodnjo.

[Izpolnjujejo različne potrebe] hitrost taftiranje pištolo studio lahko dosežejo 5-40 šivi na sekundo, in nastavljiv preprogo, višina 7-21 mm, kar lahko poveča učinkovitost proizvodnje za 80-100 krat in prihranite več kot ročno pletenje.Sile in časa.

[Varnost]: Za taftiranje pištolo je nad-napetosti, nad-trenutne, in kratkostična zaščita funkcije, ki lahko prepreči nesreče med uporabo

[Lahek in prenosni] Taftana preproga pištolo je prenosni električni pletenje orodje.Izdelek je le 2,4 kg.Lahko preprosto dvignete za delovanje.Po uporabi jo lahko tudi tako, shranjene v omari ali kovček, brez upoštevanja preveč prostora.

[Enostavno rokovanje] Enostaven za uporabo in mojster, ni primerna le za visoke hitrosti pletenje in prožno gibanje, vendar primerna tudi za mobilne delovne, da lahko plesti različne fancy vzorcev.


Napiši mnenje

Podobni izdelki