Fingerqueen 7pcs Nail Art Krtačo Peresa Akril Krtačke za Nohte in UV Gel za Nohte, Slikarstvo, Risba Čopičev Set za Manikiranje Komplet Orodja


Oznake: art gel lak barve, gel uv laka, gel za nohte, uv, uv-led set, 40 uv gel set, lemooc uv gel set, gel lak barve, gel uv, Gel nohtov, verni uv gel set.

€3.23 €3.30
  • Na zalogi
  • w72225



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Število Kosov: Ena Enota
  • velikost: 7PCS, 7pcs/set
  • Material: Akril, Plastični+Sintetičnih
  • Dolžina: 13.5cm - 14.5 cm (approx 5.6 inch)
  • Blagovna Znamka: Fingerqueen
  • Postavka Vrsta: Nohtov Krtačo
  • Številka Modela: B012

modname=ckeditor

Package Vsebina:

7 x Krtačke za Nohte Peresa Funkcije: Sklop 7 nail art čopiči v 7 različnih velikosti, ki vam omogoča, da ustvarite čudovite nohte modelov v nekaj sekundah.Zgraditi vaš UV gel ali akril lak za napačne nasvete.Lahko narišete vse lepo slikarstvo ali 3D sliko kot vam je všeč.Super za nail art mest.Primeren za profesionalno in domačo uporabo.

Opomba:

Prosimo, očistite čopič s krtačo, čistilo ali lak za Nohte po prejemu in pred prvo uporabo.

Če želiš ŠT logo krtačo, prosimo opomba, ko boste plačilo, ali pa pustite sporočilo, ki nam

modname=slike&cols=1&colspace=0&rowspace=0&align=left modname=ckeditor

Za Naročilo In Plačilo

V: Zakaj ne odobri moje plačilo?

A: plačilo nadzora je bilo pod nadzorom www.klasicna-hisa.si platformo, prosimo, obrnite na ponudnika, če imate kakršne koli težave za plačilo.Spletna povezava:

Q: sem odpovedal naročilo, zakaj denarja ni vrnila na račun?

A: bo denar vrnili na vaš račun v roku 7 dni normalno.Ker so vsi povezani plačila nadzora je bilo pod nadzorom www.klasicna-hisa.si, prosimo, obrnite na ponudnika po tej povezavi tudi:

Za Barvno Razliko & Volume

Q: Zakaj so barvne razlike med dejanskimi izdelki in slike, prikazane na računalnik?

A: Zaradi slike so bile posnete v različnih osvetlitev ozadja in se bo pokazala z različnimi zaslonu, tako da je normalno, za barvno razliko med dejanskim izdelkov in slik.Ampak barve smo pokazali, je 99% blizu prave barve.Priporočamo vam, da preverite povratne informacije in primerjajte naše stranke realno sliko ustrezno.

Q: Zakaj je blago prejel sem ne v celoti?

O: Smo razglasili vsaka steklenica z natančnim obseg, kot 5ml vsak kozarec/steklenico.Ampak, če steklenice so bile napolnjene povsem poln, glasnost je vsaj 8ml.Zagotoviti moramo, steklenico z majhno prazen prostor za tesnilne folije.Medtem, zaradi, da blago, ki je napolnjena s kavo, ±2% napaka je mogoče.

Za Vračilo

V: Kaj naj storim, če sem prejeli poškodovan izdelek?

A: Če ste našli kakršno koli škodo, ko prejmete paket , vas prosimo, da fotografije in pokazala na našo storitev, preden ga odprete, izvirni paket.Če je potrjena, vam bomo zadovoljen rešitev.

V: Kaj naj storim, če sem prejel naročilo zamudil nekaj elementov?

A: Prosimo, povejte nam, točno predmet in barve številko, ki ste jo zamudili, bomo preverili in potrdili z našo da sistem/ dostava sistem za natančno težo.Če je potrjena, vam bomo zadovoljen rešitev.

Naše rešitve vključene, vendar ne omejeno, kot so: Pon. pošiljanje blaga, vračilo, povezane z denarjem, in zagotavljajo naš poseben kupon za naslednji red itd.modname=slike&cols=1&colspace=0&rowspace=0&align=left


Galanin Denis
2021-06-02
5/5
Thank you very much very fast delivery less than 1 month. Love

Napiši mnenje

Podobni izdelki