30 Listov Tattoo Nalepke Začasno Nepremočljiva Lepe Nalepke In Nalepke Za Ženske, Otroci Začasne Tetovaže Pisane Anime Body Art


Oznake: anime fant blazino, ponaredek tattoo, kawaii, začasni tattoo, kača začasni tattoo, nohte, nalepke, manikura začasne tetovaže, anime začasne tetovaže, ponaredek tatto, klasična tatoo, tattoo nalepka.

€1.20 €2.41
  • Na zalogi
  • w72540



  • Število Kosov: Combo
  • Številka Modela: Začasno nepremočljiva tattoo nalepke
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • velikost: 9.7*5.7cm
  • Vrsta: Začasni Tattoo

Kakovost ustvarjanja, rastlin črnilo tiskanje

30 novih nepremočljiva tattoo nalepke z več sto trend vzorci

Odbije drugačno osebnost

Model ometi kažejo

Razlago si v različnih stilov

Uporabite metodo koraki

Korak 1: Izrežite potrebne dele Korak 2: Nežno odtrgajte je prozoren film Korak 3: Zaprosi vzorec kože na eni strani Korak 4: Wet bela knjiga z vodo Korak 5: Počasi tear off z lepilom Korak 6: Zaključek tatoo

Obstojnost opis

*Lasje so gosti in enostaven za znoj.To ni priporočljivo, da se držijo na mestih, kjer je pogosto podrgnil. *Aktivni položaj za prste in ušesa na splošno traja 1-2 dni. *Vratu, prsi, boke, trebuh, udov in drugih delov, ki običajno traja 2-4 dni. *V spodnjem delu nog, gležnjev, insteps in drugi deli, ki jih ni mogoče enostavno podrgnil na splošno trajajo 4-7 dni. *Zgoraj navedeni podatki samo za referenco.To bo drugačen zaradi različne tipe kože in pogojev uporabe.Prosimo, da upoštevate dejanski situaciji.

Način odstranjevanja

Pour odstranjevalec ličila, lak za nohte, odstranjevalec, baby olje ali medicinski alkohol na bombažno blazinico, pokrov je tattoo nalepka za 10 sekund in nato obrišite naprej in nazaj.Po vzorcu je vse dol, obrišite s papirnato brisačo.


Nastynasty89
2021-05-11
5/5
Excellent tattoos, in Minsk came quickly (for 3 weeks)
Glamarkvr
2021-06-18
5/5
it's sooooo cutie ☁ !! thanks ♡
Racing18
2021-07-14
5/5
Very cool!
Vamorozov
2021-06-16
5/5
All very well, such as description I send Fast Thanks

Napiši mnenje

Podobni izdelki