6pcs Klovn Strokovno Žongliranje Žogo Nastavi Nemoteno Trajne Razbacivati Žogo Izobraževalne Igrače, Otrok, Šport Mehko Stopnji Uspešnosti Odraslih


Oznake: kladivo multi orodje, orodja prenosni šport, velikosti 5 nogomet žogo nogometno žogo, eos, multi žep za orodje, velikost 4 nogometno žogo, na prostem orodje, multitul, eos orodje, orodja za enkratno uporabo športnih.

€0.97 €2.03
  • Na zalogi
  • w7309



  • velikost: S
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Žep, Multi Orodja

Bullet Točk:

1、Paket Vključuje: Vsak paket vključuje 6 žongliranje kroglice, vsak žongliranje žogo je 4 barve (modra, rumena, rdeča in zelena).

2、Zaščita rok: kvadratni žongliranje žogo komaj zvitkih, ne skok in omogoča, da skoraj ni zvoka.Žongliranje žogo ustreza roko dobro in ne poškodoval roko.S svetlimi barvami, ki jih lahko pritegnili vašo pozornost med konkurenco, lahko tudi izboljša vaše učenje in razmišljanje, veščine, in določiti dober temelj za akrobati, da se naučijo.

3、Bogat Barv: barvito manjše izdelke torbe so izdelane v rdeči, modri, zeleni in rumeni barvi, ki so zelo pritegne.Zunanji površini žongliranje žogo je izdelan iz mehkega in odporne na obrabo PU materiala, zelo močna in trpežna.Mehkega materiala, žogo lahko deformira in je enostaven za gnetenje.Žogo notranjost je napolnjena z plastičnih delcev, tako da ne bodo oškodovani pri igranju z žogo.

4、Velikost in teža: Teža vsakega žongliranje žogo je za 1,7 unč, velikost 5 x 5 cm / 2 x 2 cm

5、Idealno Darilo: Ti žongliranje kroglice so darila ali nagrade na tekmovanjih ali stranke, in jih lahko delite jih z družino, prijatelji, itd.

Specifikacija:

Material: poliuretan

Količina: 6 kosov žongliranje kroglice

Seznam Vsebine:

6*Žongliranje Z Žogo


Napiši mnenje

Podobni izdelki