2021 REPAKA-INEOS Kolesarska Ekipa Jersey 20 D Kolesarske Hlače Ropa Ciclismo MenS MTB Poletje Kolesarjenje Maillot Dnu Oblačila


Oznake: ale kolesarski komplet moški, kolesarski plašč ineos, cikel ekipa, ekipa zae, cikel jersey moški, lcd monitor motherboard, pozimi repaka, repaka vojske, kolesarski dresi francija, kratek kolesarski ineos.

€8.16 €10.60
  • Na zalogi
  • w7396



  • Šport Tip: Kolesarstvo/Kolesa/Izposoja Športne/Bicicleta
  • Fit: Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
  • Prodajne Metode, Ki Se: Tovarniško Neposredne Prodaje
  • Vrsta: Postavlja Majico
  • Zadrgo Dolžina: Polno
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: COWIWCO
  • Kolesarski Dres Pad Slog: GEL Dihanje Pad
  • Funkcija: Dihanje/Quick-Dry/Udobno/Anti-Mucke
  • Sezona: Poletje
  • Material: 100% Poliestra in Lycra, Poliester, Lycra, Spandex
  • Spol: MOŠKI
  • Jope Materiala: 100% Poliester
  • Postavka Tpye: Kolesarski dres/ ropa ciclismo / Team Kolesarski Dres / kolesarska oblačila
  • Številka Modela: REPAKA kolesarski dres
  • Hlače Materiala: 80% Poliestra in 20% Stretch & Spandex
  • Rokav Velikost: Kratek rokav

Velikost Grafikona

Pozdravljeni Dragi prijatelj,Trgovina Azijske Velikost je Manjša ena velikost od NAS(Evropa) velikosti.Izbirate Lahko Mix Velikost: Kot Jersey "L" Kratke "M" (Pusti Sporočilo ob nakupu)

Moške kratek sleeve kolesarjenje jersey

1.3 D REZANJE ŠPORTNE RAZLIČICE 2.Jersey(Poliester+Spandex Tkanine) 3.:Dihanje/Quick-Dry/Udobno/Anti-Mucke 4.Hlače(Lycra Tkanina) 5.Šok Blazine(9D Gel), Ko sončni svetlobi na kolesarski dres,najbolj svetlobe, ki se odraža nazaj,lahko učinkovito prepreči večino UV sevanja v zraku,zmanjševanje škode na kožo zadrgo podrobnosti Uporaba samozapiralni zadrgo, gladko brez kartice verige, ne samodejno odpre, ko ste Kolesarjenje.Sani trak z podrobnosti Skupaj z visoko-kakovostno non-slip trak, bolj udobno Kolesarjenje izkušnje.STRANI TKANINE Velika Mreža Tkanine.Visoko Elastičen,Zelo Dihanje.Žep Podrobnosti Po vrečko s tri velike zmogljivosti pocket design, tako da lahko shranite nekaj manjših stvari, ko ste Kolesarjenje

Profesionalne Kolesarske Hlače

Kakovost Hlače Odloči Za Vaše Udobje Tkanine Material : Visoko Elastična, Mehka,Vgradnjo Shin,Multi-Udobje Lahek Mrežnega Materiala Sprejel lahek mrežnega materiala Lahko izognili stuffiness nazaj Zmanjšanje obremenitev ramo in Pristojnosti kolesarjenje tlak Hlače podrobnosti Hlače kakovosti šivalne tehnike Gel Blazinico so napredni obrti šivanje Hlače Drsenju trak z podrobnosti Lepe šivanje hlač, z visoko kakovostjo non-slip trakom.Zmanjšanje jahanje odpornost. 20 D Coolmax Gel Blazinico 20 D Coolmax Gel Blazinico Quick-Dry Funkcijo, Da se Počutite Bolj Udobno 3D Ergonomska Rez 3D Meri Temelji Na Ergonomija In Kolesarjenje.Vratu In Hip Velja Prednji Nagib Design.Nazaj S 17 Stopnjo Ukrivljen, Da Zagotovi Udobno Občutek

PODROBEN OPIS IZDELKA

IZDELEK podroben OPIS(Vzorec stopnje )

- 3 # odporni na Obrabo, Črna guma glavo celotno dolžino zadrgo, sublimacija prenos, barva ne zbledi

- V soglasju z ergonomijo, Visoko kakovostne tkanine, Quick dry, Poliester Očesa Jacquardske strani plošče super dihanje.

- Tri žepi za shranjevanje mobilnih telefonov, denarnic in drugih majhnih predmetov

Kolesarski Bib Kratke

- Stretch atmungsaktiv riemen zu verhindern die hosen padel

- Stran okrepitev hlače preprečuje lomljenje,dno hlače elastična non-slip band

DOSTAVA

1.Dobavni rok: Običajno 15-25 delovnih dni brezplačna dostava po Pošti post 7 - 15 delovnih dni, ki jih Express dostava (Vključno z DHL,UPS,EMS....) 2. Upamo, da prihod vaš element je pravočasno, ker Pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisen od kurirska podjetja in lokalne Carinskih Dajatev (če se uporablja) in povsem izven našega nadzora, ko objavljate.Če bi se vsa vprašanja, ki izhajajo iz te pošiljke, vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot trudimo se, da bi medsebojno in pozitivno transakcij 3. Dostava vključuje poštnino ravnanje. 4. številko za sledenje bo na voljo le za Registracijo Dostava 5.Smo ladjo 6 dni v tednu, razen sobote in praznikih. 6.Paketi običajno ladja v 1 do 3 delovne dni in se lahko preverite na spletu (izključuje sobota in prazniki) po prejemu plačila.Redkih elementov in velika naročila lahko traja malo dlje.

VRNITEV

1. Če je predmet, ki ste jo prejeli, je nesprejemljivo v okvari, pokvarjen, ali out of order, pls da nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo. 2. V primeru, da teh neprijetnih stvari se dogajajo, upamo, da se kupec in dobavitelj lahko aktivno obveščanje rešiti spora na prilagodljiv način.Obljubljamo vam, da bomo delo zadovoljivo rešitev.

STIK Z NAMI

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate .tako da bomo potrudili, da odpravite vse težave, ki bi lahko prišel takoj, in cenimo priložnost, da svoj posel.Samo biti odprti!Vsa vprašanja v zvezi z eno od naših predmetov bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.


Napiši mnenje

Podobni izdelki