Masaža Pištolo Globoke Mišice Massager Bolečine V Mišicah Telesa, Masaža Vratu, Ki Uveljavljajo Sprostitev Hujšanje, Oblikovanje Lajšanje Bolečin


Oznake: masaža mišic pištolo, body geometry, masaža pištolo ogrevanje, osebni massager električni, mini sporočilo pištolo, magicool, booster pištolo, bolečine v sklepih, booster e, 1090mhz.

€36.15 €66.95
  • Na zalogi
  • w77047



  • Uporaba: Telo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Masaža Pištolo
  • Blagovna Znamka: Luccgkkfvv
  • Certificiranje: CE
  • Material: Composite Material
  • Postavka Vrsta: Masaža & Sprostitev

Spoštovani kupci, Smo doživeli na dropShipping Naročil za dolgo časa.Smo experence na print LOGO OEM storitev in da slepi dropshipping za hitra dostava

Funkcija: - Togost in Bolečine, Olajšanje: Je massager se uporablja za lajšanje mišično togost in bolečine, spodbujajo krvni in limfni obtok, pospeši okrevanje po vadbi in športnih poškodb, izboljša splošno zdravje telesa, mehkih tkiv, in preprečuje vnetje, povzročeno z adhezijo med fascijo in mišice. - Šest Različnih Masažnih Glav: V massager je opremljena s šest različnih oblik masaža glave za pomoč uporabnikom, ki se sprostite različnih delov telesa. - Visoko kakovostnih Motornih: V massager sprejme visoko kakovostnih motornih in je super toplote-dissipating funkcijo.Visoko natančnost plesni naredi pralni glavo in telo tesno povezan.Gladko drsenje lahko učinkovito zmanjšanje hrupa med delovanjem. <45DB tiho masaža. - Hitro Polnjenje: massager je opremljen z 2400mAh visoke kakovosti litijeva baterija, ki se lahko dela za približno 4 do 6 ur po vsakem polnjenju, in lahko hitro polna. - HD LCD-Zaslon: HD LCD-zaslon.Dotaknite se gumbov.Natančen prikaz prestavi v položaj, moč in stikalo. 30-hitrost vibracij prilagoditev.Učinkovita masaža za sprostitev mišic.Tehnični podatki: Velikost: 24*24.5*51mm/9.45*9.64*2.01 v Uporabi: tek, fitnes oprema, športna trendi, fitnes in telo, zdravje masaža Amplitude: o 12 mm/0.47 v Prestavi mesto: 30 datoteke Hitrost: 1200-3200r/min Polnjenje napetost: 110-240V Baterija: polnilna litijeva baterija 12V 2400mAh Uporabite čas: 4-6 ur čas Polnjenja: 2 uri Zaslon: digitalni LCD zaslon Paketu: 1 * Mišic Massager 6 * Zamenljive Masaža Glave, 1 * priključek za Polnilnik 1 * Navodila za uporabo 1 * Škatla za Shranjevanje Opombe: Pozdravljeni, dragi.Dober dan!Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 0.5-1 cm napaka, zaradi ročnega merjenja.Če pride do težave z izdelkom ali logistike, se nemudoma obrnite na nas, bomo ravnali z njo takoj, ko bomo prejeli, v upanju, da ste zelo dobro nakupovalno izkušnjo.Če morate kupiti več (B2B) ali več, in če je problem z izdelkom, nas, prosimo, kontaktirajte.Hvala za razumevanje.


Bjwilkinson
2021-06-01
5/5
Bien!
Tagapx Smol0584yx
2021-04-01
5/5
This massage gun is good quality and quite powerful . Fast delivery. The massager is pleasant to hold in your hans. It’s a great gift!

Napiši mnenje

Podobni izdelki