Kolo Čiščenje Kompleta Koles, Kolesarski Verigo, Čistilo Scruber Ščetke Gorsko Kolo Pranje Orodje Set Koles Popravilo Orodja Pribor


Oznake: kolo verige rejec, wilier kolesarjenje določa, proti drsenju verige, 7 hitrost verige, kolesarske verige, mazivo, srebrno verigo ščetka za čiščenje, kolo verigo, čistilo, kolo pranje pralni, vrečko za pranje, chain cleaner.

€5.08 €6.77
  • Na zalogi
  • w78672



  • Funkcija 1: Verige, Orodje Kompleti Pribor
  • Funkcija 2: MTB Čiščenje Verige, Orodje
  • Funkcija 5: Pnevmatike Ščetke
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija 4: Izposoja Orodje Garniture
  • Funkcija 3: Kolo Čiščenje Motocikla Verigo, Čistilo

Opis :

*1. Celoten sklop otroška oranžna (Tools glavni barve) barve, visoka kakovost surovin, več teksture in osebnost.

*2. Debelina ščetine uporabo dveh različnih barvah iz kakovostne plastike, ščetine lahko se sklonil, da se prilega obliki Pnevmatik, uporablja tudi za gorska kolesa in cestna kolesa.

*3. Enostaven za čiščenje, različni čopiči so primerni za različne dele kolesa, ki lahko učinkovito in enostavno odstrani umazanijo iz težko doseči delov ali drugih sanitarnih mrtvih konča.

*4. Multi-namen, ki je primerna za gorsko kolo, cestno kolo, mestno kolo, hibridni kolo, kolo in zložljivo kolo.

*5. Čiščenje, komplet se lahko uporablja za osnovno vzdrževanje, ko ne jahanje, tudi, če ga je mogoče uporabljati kot dan čistilne orodje.

Uporabite podrobna navodila:

1. Odprite pokrov prvi, prelijemo dizel ali bencin, dal verige, pokrov pokrov in ga obrnite v verige, dokler ne verige je čista.

2. Smetišče off diesel, dodajte malo detergenta za vodo, verige pranje znova, pranje verige s suho krpo, tokrat verige je tako čisto kot ogrlico.

3. Naslednji, ne pozabite na zelo pomemben korak.Bodite prepričani, da uporabljajo olja za verige.Drugače, se veriga bo zarjavel spet po nekaj dneh!

Specifikacija:

Ime: Izposoja čiščenje kompleta, verige za pranje

Specifikacija: 15pcs kolo verige nastavite podložko

Paket Je Vključeno:

Izposoja Čistilo Kompleti * 1

Opomnik:

1. Vse slike so bile strokovno popravljena, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja v slike in predmete same, zato prosimo za razumevanje.

2. Podatki se meri ročno, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.


Napiši mnenje

Podobni izdelki