Jjeza Ogrevanje Pad Prenosni Ugriz-Odporne Električnega Segrevanja Pad Microwavable Živali Toplejše Pad Z 2 Prevleke Za Mačke, Pasje Mladičke


Oznake: električni grelec pad, dudle postelja kritje, salur postelja kritje, ponovno ogrevanje pad mikrovalovna, bruty postelja kritje, toplote mat, ek postelja kritje, gel za ogrevanje pad mikrovalovna, ogrevanje skp microwavable, mačka grelec.

€18.44 €29.28
  • Na zalogi
  • w80104



  • Material: Plastični

Bullet Točk:

1、Mehka in Koži prijazen: Brez polnjenja zahteva, pet ogrevanje pad značilnosti dolgotrajno toploto, in mehko kožo prijazno pokrov omogoča bolj kot nalašč, in hišne ogrevanje pad je primerna za potovanja in prenosljivost, vaš ljubljenček bo všeč.

2、Mehke Volne Zajema: hišne ogrevanje pad značilnosti mehko pokrov, tako da je vaš urha klicati ali pes lahko leži neposredno na to, ali jih vstavite v posteljo kritje.

3、Mikrovalovna Hitro Ogrevanje: Ta hišne mikrovalovna ogrevanje pad potrebuje le, da se postavi v 800W mikrovalovna pečica za 6 minut.In, ki jo lahko zagotovi vse toplote navadnih termovko in okolju prijazen gel ohranja toploto za 8 ur+.

4、Udoben in Varen: Nontoxic, brez žic, grize mraz.Tablice-velikih pet ogrevanje pad lahko brez težav dal pod jjeza postelja da se zagotovi varno in blagodejno toploto.Idealen za mladičkov, pet rehabilitacijo in starejše ljubljenčke.

5、Enostaven za Čiščenje: 2 zajema, so vključeni.Runo rokav je omejeno s kavljem in zanke zapiralo, ki jih je mogoče zlahka odstraniti in vrgel v pralni stroj.

Specifikacije:

Ime: Jjeza Mikrovalovna Ogrevanje Pad

Material: plastika

Velikost: o za 8,3 cm

Teža: približno 1050G

Seznam vsebine:

1*Pet Mikrovalovna Ogrevanje Pad

2*Pokrov

Kako uporabljati:

Toplote pad za 90 sekund srednje temperature in toplote svoji zadnji strani za 60 sekund.Če toplota, ki je ni dovolj, prosim še, ogrevanje, za 30 sekund časa.Prosimo, bodite previdni z enotno ogrevanje čas, ki ne more biti preveč dolgo.

Opomba:

Pokrovček je treba odstraniti, ko ogrevanje.


Napiši mnenje

Podobni izdelki