Nepremočljiva Aluminija Tabletke Organizator Žep Medicine Tabletke Posodo Bullet Polje Steklenico Keychain Tableta, Kapsula Zdravila Shranjevanje Primera


Oznake: prekletstvo satan, pop, popit, prdec, strani sanitzer imetnika, keychain, vitamin steklenice, beyblade je počil iskrenje bes longinus, modra vitamina steklenice, verige ključ.

€0.23 €0.45
  • Na zalogi
  • w81273



  • Številka Modela: tabletke
  • Postavka Vrsta: Povratne Steklenice
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Število Kosov: Ena Enota

Prenosni Aluminija Tabletke Steklenico Polje Primeru Nepremočljiva Tablet Drog Imetnik Organizator Prostem Medicine Tabletke Za Shranjevanje Posode Keychain

Funkcija:

1. To lahko dal tablete ali tekme, itd., lahko se uporablja tudi kot ključni čar. 2.

2. Popolnoma funkcionalen in zelo priročno za izvajanje, ki je primerna za lov, ribolov, kampiranje, avantura, divjine lifesaving in drugih dejavnosti na prostem ali doma.

3. Zaprta kabina je izdelana iz aluminijeve zlitine, površina izdelka je galvanizirani, vodoodporni in odporni na obrabo. 4.

4. Pokrov lahko swung odprt, tam so tesnila, lahko nepremočljiva, notranjost cevi je zelo čist, se lahko naloži s prve pomoči tablet, ali pogosto uporablja tablete, mala flint, trnkov in vrstic in druga oprema za preživetje, tam visi obroči, enostaven za uporabo.

Specifikacija:

Material: Aluminij Zlitine

Velikost: Dolžina: O za 4,8 cm/1.89 v, Premer: Približno 1,7 cm/bila 0,67 v

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Tabletke Steklenico


Napiši mnenje

Podobni izdelki