Silikonski Slušalke Kritje velja Za Huawei Freebuds 4i Slušalke Zaščitnik Lupini Pribor Za Freebuds 4i Primeru S Kavljem


Oznake: freebud 3i, freebud 2, freebud lite, slušalke huawei freebuds 3, freebud pro, airpod huawei, freebud, huawei freebud pro, huawei stroka, freebud 3.

€0.66 €1.89
  • Na zalogi
  • w8398



  • Material: Silikonski
  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Silikonsko ohišje
  • Paket: No
  • Postavka Vrsta: Slušalke Primerih

Silikonski Slušalke Kritje velja Za Huawei Freebuds 4i Slušalke Zaščitnik Lupini Pribor Za Freebuds 4i Primeru S Kavljem

Opis: 1. Zagotavlja Popolno Zaščito: zaščitni pokrov je izdelan iz močne silikona in ustreza standardu polnjenje primeru za Freebuds 4i, in ščiti vaše slušalke za Freebuds 4i pred umazanijo, prah in druge moteče delce.

2. Se popolnoma Prilegajo za Freebuds 4i: Zaradi posebne prevleke za zdravljenje notri, v tem primeru ne bo enostavno peel off.To silikona primeru natančno prilega vaše slušalke in ne omogoča zajetno, tako da se ohrani dobro prenosljivost, funkcionalnost in eleganten videz polnjenje primeru za Freebuds 4i.

3. Z Carabiner: Prihaja s kovinsko carabiner, tako da jo lahko varno pritrdite v zaščitni ovitek za Freebuds 4i v torbici, potovalni nosilec, hlače, itd.Potem lahko nosijo slušalke za Freebuds 4i udobno in varno.

4. Natančnost Rezano: Enostaven za uporabo.Lahko preprosto odprete ali zaprete pokrov z roko.Zaščitno ohišje za Freebuds 4i funkcije, natančen rez, ki omogoča polnjenje baterije vaše slušalke brez odstranjevanje primeru.

5. Prosimo, Upoštevajte,: Prosimo, upoštevajte, da se polnjenje primeru za Freebuds 4i ni vključen.Le zaščitna torbica za prodajo.

Specifikacije:

Material: Silikon

Barva: črna, temno modra, rdeča, zelena, bela

Uporaba: za Freebuds 4i

Seznam Vsebine:

Silikonsko Ohišje*1

Carabiner*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje kotov, obstajajo lahko nekatere barve razlika, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.


Napiši mnenje

Podobni izdelki