PODATKI ŽABA 4K HD Video Igra Konzola Zgrajena leta 1700 Klasične Igre Mini Retro Igra Konzola Brezžični Krmilnik TV Izhod Dvojni Igralec


Oznake: polje retro igra konzola, msi mini pc igre na srečo, prazno pc primeru iger na srečo, mv neo geo, klobuk video igre, nadzor dreamcast, družabne igre, pc palico 4k, datum žaba, consol igre.

€12.37 €12.75
  • Na zalogi
  • w8433



  • Funkcija 2: video igra konzola
  • Funtion 2: Plug and play, vključuje kabel za polnjenje
  • Številka Modela: y2 hd
  • Funkcija 3: Y2 Igre
  • Blagovna Znamka: BENQING
  • Baterija: ne vključujejo
  • Certificiranje: Noben
  • Funkcija 7: Retro konzole
  • Model: Retro igre konzole
  • Funkcija 5: Konzole za video igre
  • Paket: Da,
  • Funkcija 4: Y2 igralne konzole
  • Funkcija 1: TV Video Igra Konzola
  • Tip Vtiča: EU plug
  • Dropshipping: Podpora
  • Contorller: Dvojno wirless Krmilnik
  • Funkcija 6: Dendy igralne konzole
  • Vrsta: HD Video Igra Konzola
  • Funkcija 8: Za NES igre
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funtion 1: Podpora HD Video Izhod Igre
  • Igre: Vgrajen 1700+ NES Klasičnih Iger

Pogosta VPRAŠANJA

Če te težave ne more rešiti na vaše vprašanje, nam pišite čim prej, in bomo na splošno odgovor v 24 urah.Če je zelo nujno, nam lahko pošljete več informacij.Vsi smo zelo pripravljeni, da vam pomaga.

Q:sem Lahko shranite igro?

O:DA,Dragi prijatelji!ČE kupite Y2S HD ali Y2S HD PLUS, so podporo shranjevanje zabava!

Q:Kako končati igro?

A: Uporabite p1 ročico, pritisnite [IZBERITE + START] ob istem času.

Q:Zakaj je igra z zamudo?

A:Dragi prijatelj, je možno, da je baterija skoraj prazna, vas prosimo, napolnite baterijo.

Q:Zakaj P2 Nadzor ne deluje?

A: P1 Nadzor je glavni krmilnik, in krmilnik dva lahko deluje le, ko se igra začne.

Q:Zakaj je Y2S HD konzolo, le kažejo 6 igre?

A:Dragi prijatelji!Delimo igra v 6 večjih igra modulov, si lahko izberejo modul, ki vam je všeč, uporabite P1 ročaj, [start] in bo imajo ustrezno igra!Lahko začnete izberite svojo najljubšo igro!

Q:Zakaj je SD kartica ne deluje pravilno prepoznati igro?

A:Dragi prijatelji, če želite, da prenesete igro ali ponovno vstavite kartico SD, prosim, ne izvlecite kartico brez moči neuspeh, je zelo enostaven za povzroči datoteke škode in ne bo delovala pravilno!Če je poškodovan, se obrnite na storitve za stranke, da zagotovi prenos datoteke.

Q:ali je ta video igra konzola podporo prenos priljubljene igre?

A:JA, Y2S HD PLUS podporo lahko prenesete priljubljene igre,Vendar Y2S HD dont podporo download igre.Si lahko prenesete za NES igre, Na TF kartica

Q:Če izberete lokalno državo za dostavo, kako dolgo bo trajalo, da pridejo ?

A:Rusija je običajno 1-3 dneh, v oddaljenih območjih, 3-15 dni ,Španija je 1-2 dni.

Q:Zakaj je nenadoma ročaj, ki ne more biti kontrolirani med igro?

O:Naše mnenje je, da je baterija morda prešibke, da nadzor.Zamenjajte akumulator, da vidite, če je mogoče!Če ročaj je vedno ni nadzor, se prosimo obrnite na službo v času!

Q: Zakaj ni signala, ko igra konzola je priključen na TV zaslona?

A: Če ste priključite igralno konzolo na TELEVIZOR, usb vmesnik in ugotovili, da ni odziva, smo testirali in lahko sklepamo, da napetost ne sme biti enako zaradi napetosti razliko v vsaki državi.Rešitev dajemo ni, da priključite igralno konzolo neposredno v TELEVIZOR.Lahko poskusite povezati v električno vtičnico z mobilnega telefona, adapter(električni tok 1A),ne uporabljajte TV kot vir energije.Prosim, ne skrbi, to je le majhno število strank ne more uporabljati, večina strank lahko normalno delovala!

V:Kaj naj storim, če jaz mislim, da je težava z izdelkom ali ni mi všeč?

A:Dragi prijatelji, smo podporo brezplačno vračilo blaga v 16 državah.Boste morali zaprositi za nerazumno vrniti vračilo v 15 dneh od prejema blaga. (Združene države amerike, Kanada, Avstralija, velika Britanija, Francija, Španija, Nemčija, Rusija, Brazilija, Izrael, Južna Koreja , Savdska Arabija, ZDRUŽENI arabski emirati, Poljska, Nizozemska in Italija)

*O Dropshipping:

Podatki Žaba je sodelovala s številnimi Dropshippers z več tisoč naročil in ima bogate izkušnje.Če želite Dropshipping, razloge za izbiro naši trgovini: 1.Različne kakovostne logistične metode in prevoz pravočasnost lahko vaše potrebe.Če imate višje potrebuje, samo stik z nami in bomo lahko tudi izpolniti! 2. Mi bo zagotovila VIP cena in hitra storitev, za dolgo časa, in lahko obstaja povezava samo za vas.Veselimo vaše sporočilo in pustite svoje kontaktne podatke (kot so Whatsapp), menim, da smo lahko sodelovali bolje, hvala vam za vaša izbira!

Prvotni Načrt-4k Classic Video Zaznavanje Gibanja igralne Konzole

Najnovejši Video zaznavanje gibanja igralno konzolo, s 30 vgrajen interaktiven somatosensory iger, lahko igrate igre z dvema brezžični daljinski nadzor blazinice, kot lubenica rezanje, tek, joga, itd.Naša igra konzola ima 800 NES igre zgrajena leta, in ruski kupci lahko tudi izberete, da v lasti več kot 500 ruske igre.

*O Dostavi

*Dragi prijatelj, vam predlagamo, da izberete www.klasicna-hisa.si standardne dostave, običajno 7-20 dni, da pridejo.Če izberete privzeto prost kanal, lahko pridejo v 35-70 dni.Če pa še niste prejeli pošiljko v roku 40 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

PODATKI ŽABA-Y2S HD PLUS

PODATKI ŽABA najnovejšo različico gamepad, ali se vam zdi zelo retro z otroštvu okus?Mislim, da je odgovor mora biti!Naš načrt filozofija se začne na trend in trend krat, in pogosto sprejema mnenj kupcev, da bodo ta nadzor ročaj za vsakogar!Izboljšano različico ročaj načrta naredi dve blazinice pogled enostavnejši in bolj elegantno, saj igralec retro občutek.Če želite igrati klasične igre z dobrimi prijatelji ali družino, ne pozabite, srečno otroštvo, pozabi na težave življenja in dela, prosim, ne spreglejte, se prepričajte, da izberejo to!To igralno konzolo lahko izpolnjujejo vaše zahteve!Ne pozabite, da je ta izdelek je odlična izbira za dobrega prijatelja!

Y2S HD Plus Igro za Prikaz Strani

Igra vmesnik je bila tudi nadgrajena v vseh vidikih,pritisnite "Izberete" + "Start", sistem vas bo popeljal nazaj k igri, meni 1.Lahko svobodno odločijo, ali raztegnete sliko, da se prilagodi celoten zaslon ali pa da se izvirna slika 2.Igralno Konzolo Podporo PAL in NTSC TV 3.Podpora za shranjevanje igro takoj, da se prepreči igra potrebujejo za vnovični zagon

Y2 HD,Y2 HD PLUS,Y2S HD in Y2S HD Plus Igro za Prikaz Strani

1.Y2 HD PLUS, plug and play, samo uporabite P1 gamepad za neposredno izberite svojo najljubšo igro. 2.Y2 HD, plug and play, igra je razdeljen v 6 modulov, vsak igra modul ustreza različnim številom igre, le morali uporabiti P1 gamepad, da izberete ustrezen modul za vstop v igro.

Podrobna Primerjalna Tabela Za Vsako Vrsto


Kriulkoff
2021-07-19
1/5
never shipped the item and untill the system automatically canceled for non response from seller, never gave any good reasons for not shipping and it’s very sad feeling
Sachenka 1996
2021-07-21
4/5
Everything was fine, I like the product, many games and very varied. But the controls have a lot of LAG, that is, connectivity with the game is slow and it costs a lot to play properly. The best thing would have been with wiring controls. Games take a long time to respond to controls movements. :-(

Napiši mnenje

Podobni izdelki