Umetni Eucalyptus Z Rose Garland Visi Rattan Vertikalni Vrt Dom Tabela Stranko Poroko Ozadje Stenski Dekor Trte


Oznake: sweete šestnajst, big eucalyptus, rattan popravila, dekor ratana, umetni balkon cvet, pladenj rattan dekor, fleurs, rattan drevo dekor, rattan, v košarico ratana.

€11.86 €18.25
  • Na zalogi
  • w8586



  • Material: Plastični
  • Oblika: Krog
  • Funkcija: Artificial Eucalyptus Rattan
  • Dropshipping: Da,
  • Uporaba: poroka dekor
  • Poreklo: CN(Izvora)

Značilnosti:

1. Dober Material: cvetovi in listi so narejeni iz visoko kakovostne svile, so veren, in barva je undertint in romantično.Rattan je izdelan iz plastike.Realne in naravne rože popolnoma mešanica z listi evkaliptusa.Nizajo pomoč, da ustvarite svoj edinstven, sladko, kmečke in ekološke francoski prašnih rose stil poroka.Veren zelenja, kot nalašč za vaš poročni sprejem.

2. Zelenjem Namizni Tekač: trte s trajno svile materiala je približno za 6,5 ft,, ki imajo železne žice v notranjosti plastičnega stebla za upogibanje primeren za modeliranje z lahkoto.Velikost cvetovi in listi so prav za predstavitev harmonijo.

3. Pogosto se Uporabljajo na Poroko in Doma Dekor: umetno trta je zelo primeren za poročno dekoracijo, zaradi česar Eucalyptus venec kot nevesta in bridesmaid, poroka ozadju, banket tabela, trte, ki je povsod na voljo dekoracijo.

4. Uporabite Scenarij: Ti rose venci so primerna za številne priložnosti.Lahko jih uporabite za dekoriranje poročno ali rojstnodnevno zabavo.Uporabijo se lahko tudi, da okrasite sobo, vrt, terasa, itd.Učinek je boljši, če se uporablja v velikih količinah.

5. Dolgo Časa Konzervirani: umetni material poskrbi za to, da bi se lahko hranijo za dolgo časa.V Eucalyptus garland bo tudi čudovito darilo, da izrazite svoje blagoslovi, da nevesta in bridesmaid, v svoji poročni obred ali sprejem.

6. Toplo Opomba: plastični izdelki bodo nedvomno malo vonj, in je priporočljivo, da uporabite po prezračevanje.

Seznam Vsebine:

Garland*1

Opomba:

1. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima nekaj velikost tolerance.


Amanda O''donnell
2021-05-26
5/5
love it!

Napiši mnenje

Podobni izdelki