Avto Nič Popravilo Robčki Za Odstranjevanje Barve Poliranje Krpo Svetlobe, Barve Nič Orodje Za Popravilo Black Auto Deli Obrabe


Oznake: yzf 250 2008 plasticks.

€0.01 €0.85
  • Na zalogi
  • w86161



  • Postavka Vrsta: Gobice, Krpe & Ščetke
  • Poreklo: CN(Izvora)

Značilnosti Izdelka:

Sprejme dodatne nanotehnologije: Avto nič odstranjevalec uporaba varna formula z nano-tehnologijo In prihaja , ne nered avto barve.Ni oster vonj, ne strup, ni korozije.Nano čarobno čistilna krpa za avto praskami.

Exellent Materialcar barve nič odstranjevalec vsebuje abrazivnih materialov, loščil, maziv in mineralov,ki učinkovito odstrani avtomobila praske in madeže, obnavljanje avto barvo in zaščito barve površine.

Več Popravilo Funkcije nanomagic krpo nič odstranjevalec kot Nalašč za odstranjevanje funkcijo za odstranjevanje noht praske, nalepke ostankov lepila, oksidne plasti rje, asfalt spojina, itd.

Za večkratno uporabo Nano Avto Obrišite: Čiščenje in suho površino umazano površino; Nositi rokavice; Obrišite naprej in nazaj na praske in umazanijo z nič odstranjevalec krpo.Zamenjajte zaprti vrečki po uporabi, ki se lahko uporabljajo za približno 10-15-krat.

plačilo attentionscratch odstranjevalec za avto krpo, ki ne speremo z vodo pred ali po uporabi, Zagotovili, da popravilo mesto, ki je suha in čista, Če znamke-odstranjevanje krpo, ki pade na tla in je prekrita s prahom ali peskom, prosimo, da ne uporabite znova.

Material: Nano poliestrskih vlaken

Velikost:20x20cm,20x10cm,10x10cm

Uporaba: skupna za vse avtomobile

Popraviti praske

Nail praske z ročaji na vratih

Vrag je globoko, vendar ne široko

Lak boli z manjšimi praskami

Postrga z drugimi vozil barve

Rahlo opraskan

Zmerno zardevanje praske

Matt, ki jih povzročajo touch-up slikarstvo

Zmerno praske

Pesek praske

Unrepairable praske Izpostavljajte premaz

Izpostaviti črna plastika

Izpostaviti velik področju premaz

Očitno cratering ko roko dotika

Piling za pepel

Globoke praske

Toplo Nasveti:

Krpo bodo prihaja black zaradi moči oksidacije, umazanijo in madeže, vendar to ne zmanjšuje poliranje moč.

Prosimo preizkusite združljivosti na majhne skrite območje, za prvo uporabo.

Popravila krpo, ki NE sme biti oprati pred uporabo, da se zagotovi popravila področju je bil suh.Če pomotoma padel dol na peščenih tleh, je ne uporabljajte, da se prepreči sekundarne poškodbe na avtomobilu.

Tam je avto popravila materiala na površino tkanine, roko stik je neškodljiv za ljudi, vendar je priporočljivo, da nosite rokavice za uporabo.

Paket Je Vključeno:

1pcs

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Lep dan!


Napiši mnenje

Podobni izdelki