100 kozarcev za Večkratno uporabo Plastične Vrečke Hrane Kritje Elastična Stretch Nastavljiv Skledo Pokrovi Univerzalni Kuhinjski Zaviti Tjulnjev, Sveže, Vodenje, Kape


Oznake: custumized plastično vrečko, sveža hrana, zračni mehurček trak, samodejno mesa slicer, koks plastične vrečke, čebelji vosek zaviti, hrana plastično zaviti, vojaške hrane vrečko, plastično vrečko, kavč roll.

€1.39 €2.53
  • Na zalogi
  • w86705



  • Ime: Ponovno Skledo Zajema
  • 01: z Elastičnim Sveže Vodenje Stretch Zaviti Pečat Film Skledo Pokrov
  • Podpora: Dropshipping
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: 01
  • Material: 01

Opis:

Glavne Značilnosti

[Večje In Debelejše] nadgrajeno hrane pokrov ima premer 25 cm, potem ko so jih stanovanje, ki je primeren za posode, sklede, in katera koli druga hrana posode različnih oblik in najbolj velikosti.

[Varnosti In Zdravo] je izdelan iz visoko kakovostnih HDPE/LDPE material, nestrupen, brez okusa, okoljsko prijazen in varen, zato ga lahko varno uporablja za pridelavo hrane maske.Nepremočljiva, učinkovito preprečevanje hrane zmočil.

[Za enkratno uporabo In Čiščenje] hrano, kritje po uporabi je mogoče oprati neposredno z vodo in se lahko uporablja spet po sušenju, ki prihrani stroške in je okolju prijazen.

[Pravilno Ovita] robu vsak do potankosti izdelane pregledne hrano, kritje je opremljen z elastičnim trakom s primerno ukrivljenosti, ki lahko zaviti ploščo, brez odvečnih napetosti.

[Multi-function] poleg dnevne ohranjanje in prah preprečevanje, pregledna hrane pokrov se lahko uporablja tudi za zunanje stranke ali piknike za kritje hrana za enostavno prenašanje Specifikacije:

MATERIALI:HDPE/LDPE

TEŽA IZDELKA :174 G

VELIKOST IZDELKA(PREMER PO polaganje ploščic):25 cm / za 9,8 cm

VSEBINA PAKETA

Ponovno Skledo Zajema z Elastično(100 KOZARCEV) × 1

Paket Je Vključeno:

Ponovno Skledo Zajema z Elastično(100 KOZARCEV) × 1


Reign Lariosa
2021-06-03
2/5
They do not come by size and when opening the spring is cleared.
Alex M Bar
2021-05-27
5/5
ok
Nikk Len
2021-04-12
5/5
Very happy, I love it, thanks the seller
Comndjot
2021-06-14
5/5
The parcel came in less than a month. Track tracked. Polyethylene thickness is thinner than in shower caps sold separately

Napiši mnenje

Podobni izdelki